Yıldız’dan teşekkür ziyareti

CHP Aksu İlçe Başkanı Kenan Yıldız, yoğun ve yorucu geçen referendum sürecinin ardından teşekkür ziyaretlerini sürdürüyor. Teşekkür turu kapsamında gazetemizi de ziyaret eden Yıldız, referendum süresince duygu ve düşüncelerini kamuoyuna aktaran Güneyhaberci Aksu Gazetesi’ne şükranlarını sundu.

18 Mayıs 2017 Perşembe 11:15
Yıldız’dan teşekkür ziyareti
Aksu’da çok verimli ve başarılı bir çalışma yaptıklarını belirten Yıldız, “Referandum öncesi Aksu’da ‘Hayır’ın önde çıkacağını ve CHP’nin bu konuda birinci olacağını iddia etmiştik. Türkiye genelinde istediğimiz sonuçları elde etemesek de, Aksu’daki çalışmalarımızın karşılığını aldık. Bu konuda bize destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi. Referandum süresindeki çalışmaların bundan sonrası için kendilerine umut kaynağı olduğunu belirten Yıldız, bundan sonraki seçimlerde aynı başarıyı yakalamak için daha kararlı bir çalışma içinde olacaklarını söyledi.
 

Son Güncelleme: 18.05.2017 11:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.