Yıldız: 5 beldeyi inceleyin farkı görürsünüz

CHP Aksu İlçe Başkanı Kenan Yıldız, eski 5 beldeden sadece ‘Aksu Beldesi’nin olduğu bölgede rahatlıkla inşaat yapılabildiğini söyledi. Yıldız, bunun gerekçesini, “Çünkü, Aksu beldesinde belediye CHP’deydi ve planlamayı iyi yaptık. Kendi yönettikleri eski beldelerde sorunların içinden çıkamıyorlar. Bir tek çivi bile çakamıyorlar” diye açıkladı.

09 Ocak 2017 Pazartesi 15:35
Yıldız: 5 beldeyi inceleyin farkı görürsünüz
CUMHURİYET Halk Partisi Aksu İlçe Başkanı Kenan Yıldız, eski 5 beldeden sadece ‘Aksu Beldesi’nde çalışmaların sorunsuz gerçekleştirilebildiğini, diğer bölgelerde ise “çivi bile çakılamadığını” bildirdi. “Aksu beş beldenin birleşmesi ile oluşan bir ilçe. Bu beldeleri mercek altına yatırıp yakından incelediğimizde, tek çivi çakılan yerin, eski Aksu beldesinin olduğunu görüyoruz” diyen Yıldız, şöyle devam etti:
“Barbaros ve Macun mahallelerinin olduğu kısımda rahatlıkla inşaat yapılabiliyor. Çünkü, eski Aksu beldesinin olduğu bölgede, gelişmenin önünde bir engel yok. Peki, burada geçmişte yerel yönetim kimdeydi? Cumhuriyet Halk Partisi’ndeydi. Geçmişten kaynaklanan ne kadar sorun varsa hepsi Çalkaya beldesinde. Çalkaya’daki sorunların içinden çıkamıyorlar. Oysa o bölgenin yönetimi kendilerindeydi. Kendilerinin neden oldukları sorunları çözemiyorlar.”



CHP İlçe Başkanı Kenan Yıldız, “Aksu beldesinin eski Belediye Başkanı Mehmet Cirit’i kadar eleştirdiler. Fakat bugün, sadece, eskiden CHP’nin yönetiminde olan bölgelerde inşaat yapabiliyorlar. Mehmet Cirit’in yapmış olduğu planlamalarda bir sorun olsaydı, günümüzde bu binalar yapılamazdı” dedi. Başkan Yıldız, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Geçmişte CHP’nin yönetiminde olmayan beldelere bakalım, her birinde tepeden tırnağa sorun var. İşte Cumhuriyet Halk Partisi’nin yönetim anlayışının farkı budur. Önümüzdeki yerel seçimde halkımız inşallah bunu idrak edecek, oyunu ona göre kullanacak ve Aksu Belediyesi’ni alacağız. Ondan sonra da, belediye binası, Aksu’da yaşayan herkesin evi olacak. CHP’ye o veren de, vermeyen de eşit şekilde hizmet alacak. Bizim siyaset anlayışımız da budur, hizmet anlayışımız da budur.”
 

Son Güncelleme: 09.01.2017 15:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.