Yıldırım, servis şoförleriyle kahvaltıda buluştu

DSP Aksu Belediye Başkan Adayı İsa Yıldırım, Aksu’da çalışan servis şoförleri ile kahvaltıda bir araya geldi. Öz eleştiride bulunan Yıldırım, "Mevlana gibi olup, ateşe su olacağız." dedi.

22 Mart 2019 Cuma 12:44
Yıldırım, servis şoförleriyle kahvaltıda buluştu

DSP Aksu Belediye Başkan Adayı İsa Yıldırım, Aksu’da çalışan servis şoförleri ile düzenlediği kahvaltı organizasyonunda bir araya geldi. Servis şoförlerinin sorun ve isteklerini dinleyen Yıldırım, sorunlarının çözümü için söz verdi. Kahvaltı organizasyonuna, Antalya Şoförler Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, Aksu’da çalışan servis şoförleri ve DSP Aksu Belediye Meclis Üyesi Adayları katıldı.

Vatandaşla daha çok iç içe olacağını söyleyen Yıldırım, “Allah’ın izniyle bundan sonra Aksu’da bütün örgütlü kurumlarımızla toplantılarımızı sıklaştıracağız. Niçin, yaptıklarımızı gazete, reklam, billboardlardan önce sizlere anlatacağız.” dedi.

Geçmiş belediye başkanlık dönemi için öz eleştiride bulunan Yıldırım, “Siyaseti 2014’te seçimi kaybettikten sonra öğrendim. İşin gerçeği, ormanda aslanların, tilkilerin arasında gezen bir yavru ceylan gibiymişiz. Siyaseti tam manasıyla bilememişiz. Ne zaman seçimi kaybedip, camekânın içerisinde çalışırken, nerde hata yaptım diye düşünürken, 5 sene nerede hata yaptığımı öğrendim. Hata yaptığımız konu şuydu; İnsandan, toplumdan, seçmenden uzak kalmaktı. Belediyeye gelenlerle kendini avutmaktı. Yapmamız gerekenin, tüm vaktini gelenlerle geçirmeyeceksin. Gelmeyenlere gideceksin. Siyasetin püf noktası buymuş. Kaybetmenin bana öğrettiği en büyük tecrübe bu oldu. Belediyeden çıkacaksın, belediyeye gelip, başını ağrıtmak istemeyen sessiz insanları bulacaksın. Bundan sonra izleyeceğimiz yol bu olacak. Her zaman vatandaşlarımızla temas halinde olup, eksiklerimiz sorup yaptıklarımızı anlatacağız. Bize oy vermeyenleri ötekileştirmeyeceğiz. Güzler yüzümüz, tatlı dilimiz ile emrin var mı abi diyerek yaklaşacağız. Mevlana gibi olacağız. Ateşe su olacağız. İnşallah 1 Nisan’dan sonra,  kaldığımız yerden güler yüzümüzle, edindiğimiz tecrübeler ışığında Aksu’muza huzuru geri getireceğiz.” diye konuştu.

Antalya Şoförler Odası Başkanı Süleyman Şahin’in annesinin rahatsızlanmasından dolayı gelemediğini dile getiren Yönetim Kurulu Üyesi Edip Sever, “Başkanımın çok selamı var. Onun adına yönetim kurulu olarak bizler geldik. Bu kahvaltıyı organize ettiği için Sayın DSP Aksu Belediye Başkan Adayımız İsa Yıldırım’a çok teşekkür ediyoruz. Aksu bölgesinde çalışan 188 servisçimiz var. Tabi ki, bir takım sorunlarımız var. Biz Servisçiler Odası olarak, 31 Mart’taki seçimlerde başkanımıza başarılar diliyoruz.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.