Yıldırım, Şahin ve Arslan’ı hedefine aldı

DSP Belediye Başkan Adayı İsa Yıldırım,  Aksu’nun mevcut Belediye Başkanı ve aynı zamanda aday olan Halil Şahin ile İYİ Parti’nin Aksu Belediye Başkanı Adayı Durmuş Ali Arslan’a sert eleştirilerde bulundu.  Yıldırım, Şahin’i birilerini zengin etmekle suçlarken, Durmuş Ali Arslan’ı da, İYİ Parti’nin kuruluş aşamasında yer alan kişileri dışladığını ifade etti.

09 Mart 2019 Cumartesi 10:32
Yıldırım, Şahin ve Arslan’ı hedefine aldı

Birileri zengin oldu

DSP Aksu Belediye Başkan Adayı İsa Yıldırım, yerel seçim çalışmaları çerçevesinde bir taraftan esnaf ziyaretlerinde bulunurken, bir taraftan da mahalle toplantılarını gerçekleştiriyor. Hacıaliler mahallesinde gerçekleştirdiği toplantıda, hedefine mevcut Başkan Halil Şahin ile İYİ Parti’nin Aksu Belediye Başkan Adayı Durmuş Ali Arslan’ı aldı. Halil Şahin’in 5 yıl boyunca hizmet yapmadığını ve yanlış uygulamalarıyla birilerini zengin ettiğini ileri süren DSP’nin Belediye Başkan Adayı İsa Yıldırım, İYİ Partili Durmuş Ali Arslan’ı da vefasız olmakla suçladı.

5 yıl boşa geçti

Kendi döneminde elle tutulur çok sayıda eser bıraktığının altını çizen Yıldırım, “Büyükşehir belediyesinin yapmakla yükümlü olduğu yolları yaptım. Asla para yok demedim. Personelin maaşını günü gününde ödedim. Bunun yanı sıra Emniyet hizmet binası,  Belediye Sarayıyla beraber, çok sayıda okullar ve camiler yaptırdım. Gıda yardımlarında bulundum. Ya Halil Şahin Başkan 5 yıl boyunca ne yaptı. 41 Projeyle halkın karşısına çıkıp, iktidarın gücüyle Aksu şahlanacak diyen bir Halil Şahin’in koskoca 5 yıl boşa geçti” şeklinde konuştu. 

Çadır belediyecilik

Yıldırım, “Ne Güzelyurt’ta, ne Altıntaş’ta, Ne Pınarlı’da bir tek tapu verilmedi. Baktığımız zaman 41 projenin hiçbir gerçekleşmedi. Sadece eski Belediye Binasını kapladı, millete hastane diye yutturdu. Sağlık ocağı kadar hizmet veremeyen bir poliklinik oldu. Bizim önerimiz neydi? Yer verin, hastane yapalım dedik. Olmadı, Belediye Binasını alın hastane yapalım, bir çadırda da belediyecilik yaparız dedik. O’na da yanaşmadılar. Neden Çünkü İsa Yıldırım’ı durdurtamayız. İsa Yıldırım bunları yaparsa seçim kazanır” diye düşündüler” dedi.

Hangi yüzle

Hastane yapılması için 50 dönümlük alanın ayrıldığını da altını çizen DSP Aksu Belediye Başkan Adayı İsa Yıldırım, “Ama hastane yapamadılar. Allah’ın izniyle seçildiğimiz o hastaneyi bir yıl içerisinde bitireceğiz. Bunlar milleti kandırdı. Şimdi bakıyorum bunlar tekrar piyasaya çıkmış, sizlerden oy istiyor. Kazanırsak şunu yapacağız. Bunu yapacağız diyorlar. Allah askına siz iktidar partisiydiniz. Ne yaptımız 5 yıl boyunca, şimdi gene oy istiyorsunuz. Siz hangi yüzle oy istiyorsunuz”

Kararı halk verecek

2B eylemlerinde en ön saflarda yer aldıklarını ifade eden Yıldırım, “ Vatandaşımızın yanında olduk. Karakollara düştük. Vatandaşımızla bir olduk. Korkmadan çıktım, mücadelemizi yaptık. Türkiye’nin hiçbir yerinde 2B eylemlerinde direnen bir belediye olmadı. Şimdi bakıyoruz. 5 yıl boyunca hiçbir şey yapmayan, birilerini zengin eden, denizin kenarında Pazar açarak, birilerine 15 milyon TL rant kazandıran, havalimanı yanındaki ormanı birilerine pazarlayan, belediye çalışanının parasını ödeyemeyen, asfalt ihalesinde yolsuzluk yapan Halil Şahin, çıkmış -ben adayım beni destekleyin- diyor. Artık halk bunu kararını verecek” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Başkan seçileceğini zannediyor

İYİ Parti’nin adayı Durmuş Ali Arslan’la da ilgili eleştirilerde bulunan DSP Aksı Belediye Başkan Adayı İsa Yıldırım, “Öbür taraftan Durmuş Ali Arslan kardeşimiz var. Severim kendisini. Biz Kötekli’nin okulunu camisini yapmışız. Bir Kötekli olarak senin şunu söylemen gerekiyor. -Ya başkanım Allah razı olsun, geldin okulumuz camimiz yaptın. Arkandayız- demen lazım. Diyorsun -Ben olacağım. İşte ben olacağım demeyle olmuyor. Bu bölgenin yapısını bilmediği için kafadan hatalı giriş yaptı. İYİ Parti’nin adayı oldu. CHP’lilerin oyunu alacağını zannediyor. İYİ Parti’nin oylarının da orada beklediğini zannediyor. Ondan sonra Başkan seçileceğini zannediyor” dedi.

Birilerinin emeğine basarak

 Yıldırım, “İYİ Parti’yi kuran arkadaşlarımız vardı. Her türlü zor zamanlarından destek verdiler.  O arkadaşlar, yani İYİ Parti’nin kurucularının çoğu benim arkadaşımdır. Adamlar cebinde para harcadı, nerde miting yapılıyorsa oraya gittiler. Akşener’in peşimden ayrılmadılar. Çileyi çektiler. Şimdi Belediye Başkanlığı seçimine gidiliyor. Akşener’in Partisinin tozunu yutan emeğini çeken hiç bir arkadaşımız meclis üyesi listesinde yok. Ramazanla, Durmuş Ali Arslan beraber elinin tersiyle ittiler, o arkadaşları. Ya arkadaş bu adamların bir emeği var. Çileyi çektiler. Bu arkadaşların içerisinde meclis üyesi olma hevesi var. Sen bu partinin emeğini, çilesini tozunu yutan insanları elinin tersiyle itip yerine geçiveriyorsan, yarın halka nasıl vefalı olacaksın.  Bu şekilde devlet yönetilmez. Seni seven destekleyen, insanlara yanlış yapamazsın. Devlet adamlığı doğruluk ve dürüstlük ister. Birilerinin emeğinin üzerine basarak bu işler olmaz”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.