Yıldırım'dan, Şahin'e mal varlığı sorusu

DSP Aksu  Belediye Başkan Adayı İsa Yıldırım, mevcut Belediye Başkanı Halil Şahin'e,  "Nereden buldun bu kadar serveti"  diye sordu. Yıldırım, 30 sene esnaflık yaptın. 30 senede elde  edemediğin mal varlığını 5, sene de nasıl elde ettin?" şeklinde konuştu.

30 Mart 2019 Cumartesi 12:02
Yıldırım'dan, Şahin'e mal varlığı sorusu

Aksulunun soyulduğunun göstergesi

DSP'nin Aksu Belediye Başkan Adayı  İsa Yıldırım, VTV ana haber bülteninin konuğu oldu.  Aksu'nun 5 yılının boşa geçtiğini ileri süren Yıldırım, "Vatandaş hizmet alamadığı gibi, 5 yılı boşa geçti. Vatandaşın parasıyla birileri zengin oldu. Baktığımız zaman 30 yıllık esnaflık hayatında elde edemediği malvarlığını, 5 yıllık başkanlığı döneminde elde eden bir belediye başkanı var.  Halil Şahin servetine servet kattı.  Bu durum  Aksu'nun ve Aksuluların soyulduğunun göstergesidir" diye konuştu.

Birileri zengin oldu, halk soyuldu

Borç batağında olan bazı meclis üyelerinin servetine servet kattığına da dikkat çeken DSP Aksu Belediye Başkan Adayı İsa Yıldırım, "Meclis üyeleri 5-6 trilyon borcunu ödüyorsa, bir başkan yardımcısı Yusuf Koçyiğit, basit bir arabayla Aksu Belediyesi’ne gelip,  bugün 4 sayfa mal varlığını yazabiliyorsa, artık Aksu halkı bunu değerlendirsin. Bu yolsuzluklar yapılırken bazı dürüst AK Partili meclis üyeleri isyan etti.   Ve bu meclis üyelerinin üzerleri çizildi. Ve Aksu soyuldu. Birileri zengin oldu" şeklinde açıklamalarda bulundu.

5 yıl daha kaybedilmesin

Yıldırım, "Vatandaşlarımıza buradan sesleniyorum; Saygı görmek istiyorsanız, hizmet almak istiyorsanız, topraklarınıza sahip çıkan bir insanın gelmesini istiyorsanız, Pazar günü en doğru kararı verip,  İsa Yıldırım’ın arkasında olun. Nasıl Atatürk Mahallesini 10 yıl boyunca koruduysak. Nasıl 2B’de vatandaşımızın önüne düşüp,  toprakları için yüzde 20 indirim sağladıysak. Nasıl Altıntaş’ı Güzelyurt’u koruduysak. Vatandaşlarımızda, artık toprağını koruyan, parasını koruyan,  kendisine hizmet eden, bir belediye başkanını seçmek zorundalar. Yoksa,  bir 5 yıl daha Aksu’nun kaybetmeye tahammülü yok. Artık Pazar günü Aksu halkı kararını verecek, ya kendisine hizmet eden Aksu’ya kazandıran insanı seçecek, ya da bu yolsuzlukların devamı, hizmet gelmeyişinin ve bir 5 yıl daha kaybetmeyi seçecek" dedi.

Gelin Aksu'nun kaderini değiştirelim

Yıldırım son olarak şunları söyledi: "Biz diyoruz ki, vatandaşlarımız oy kullanmaya giderken,  oy kullandıkları okullara baksınlar onları İsa Yıldırım yaptı. Yolda yürürken baksınlar,  o kaldırımları, o asfaltı İsa Yıldırım yaptı. Sağına, soluna baksınlar,  o camileri, kuran kurslarını, belediye binasını, emniyet binasını İsa Yıldırım yaptı. Yani Aksu’da ne varsa İsa Yıldırım yaptı. Ve biz bu hizmetleri yaparken,  hiç kimseden yardım almadan, zor şartlar altında,  belediye kaynaklarıyla bunu yaptık. Yolsuzlukları bitirdiğimiz için bunu başarabildik. Ve İnşallah halkımızdan aldığımız destekle, seçimleri kazanarak Aksu halkının kazanmasını sağlayacağız. Saygı ve güzle yüzle vatandaşımıza hizmetleri ulaştıracağız. İnşallah Aksu halkı, pazar günü Aksu’nun üzerindeki bu kara bulutları dağıtıp, particiliği partizanlığı bırakıp, Allah için,  vatanı için, memleketi için ve çocuklarının geleceği için, diyecek ki bize çalışan adam lazım. Vatandaşlarımız mührü DSP’ye, güvercinin altına basarak, Aksu’nun bu karanlık bahtını değiştirsinler ve buradan tekrar Aksu halkına şu çağrıda bulunmak istiyorum; Ak Partili, CHP’li, MHP’li, İYİ Parti’li dostlarım, tüm Aksulu kardeşlerim, elin hep beraber Aksu’nun kaderini değiştirelim. Aksu’muza tekrar hizmet gelmesi ve halkımızın yüzünün gülmesi için, dürüst çalışkan bir belediyeyle Aksu’nun hizmet almasını hep beraber sağlayalım. Sevgi saygı çerçevesinde bir seçim geçmesini diliyorum"

Son Güncelleme: 30.03.2019 12:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.