Yıldırım'dan, onurlu siyaset çağrısı

CHP'den uğradığı mağduriyet sonrası DSP'den Aksu Belediye Başkan Adayı olan İsa Yıldırım, son günlerde kendisiyle ilgili oluşturmak istenen algılara çok sert tepki gösterdi. Seçimi kaybedeceğini anlayan rakiplerin ve etrafındaki trollerin şeytanın aklıma gelmeyecek algılar oluşturmaya çalıştıklarını öne süren Yıldırım, " Onurlu olun, onurlu bir şekilde mücadelenizi gösterin. Çamurlaşmayın" şeklinde açıklamalarda bulundu.

26 Mart 2019 Salı 15:15
Yıldırım'dan, onurlu siyaset çağrısı

Halkımızın sağduyusunun önüne geçemezler

31 Mart yerel seçimlerine 5 gün kala Aksu'da siyasi tansiyon hızla artıyor. Son 10 gündür seçmen desteğini arkasına alarak güzel bir rüzgar yakalayan DSP'nin Aksu Belediye Başkan Adayı İsa Yıldırım, rakiplerinin ve etrafındaki trollerin kendisiyle ilgili aleyhte algı oluşturmaya çalıştırarak çamur siyaseti yaptıklarını öne sürdü. Yıldırım, "Baktılar, seçimi kaybediyorlar hemen çamurlaşarak, çirkin algılar oluşturmaya başladılar. Ama ne kadar çırpınsalar, ne kadar algı oluşturmaya çalışsalar da boş. Çünkü halkımızın sağduyusunu önüne hiç kimse geçemez. Seçmen göstertecek bir eserleri olmayanlar, hileyle seçim kazanmanın peşindeler. Ama bu onların son çırpınışları olacak.  Geçmişte yaptıklarımız gelecekte yapacaklarımızın teminatıdır" dedi.

Ortada çirkin bir tezgah var

Geçen hafta katıldığım bir TV programında Aksu’nun mevcut Belediye Başkanı Halil Şahin’in yanlış yönetiminden dolayı yolsuzluk batağına saplandığını, birileri zengin olurken, Belediye personelinin maaşını ödeyemez hale geldiğini ifade ettiğinin altını çizen Yıldırım,  "Ayrıca, Halil Şahin’in bu kadar yanlışına rağmen, göreve talip olan Durmuş Ali Arslan ve ekibine yetki verilmesi halinde Halil Şahin’i aratacağına dikkat çekmiştim.Maalesef söylemler bu kadar açık ve net iken, Aksu kamuoyunda Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’in beslemesi olarak konuşulan bir zatın sahibi olduğu yayın organı, sosyal medyada açıklamalarımızın başlangıç kısmını keserek, “Halil Şahin’i aratırlar” kısmını yayınlayarak, algı oluşturmaya çalışmıştır. Tezgahlanan bu çirkinliği ve sahtekarlığı Aksu kamuoyunun bilmesi adına, bu açıklamayı yapma gereksinimde bulundum"  şeklinde açıklamalarda bulundu.

Kendileri de görüyorlar kazandığımızı

Ayrıca kendisiyle ilgili oluşturmak istenen başka bir algının da, AK Parti tarafından çıkarılan bir adaymış gibi lanse edilmeye çalışıldığını ifade eden DSP'nin Aksu Belediye Başkan Adayı İsa Yıldırım, "Şuan seçimi kazandığımızı gören diğer aday arkadaşlar, kaybetmenin vermiş olduğu telaşla ve korkuyla, iftira, yalan ve çamur siyasetini başlatmış bulunmaktadırlar. Canlı yayında karşıma çıkmaktan korkan, vicdan yoksunu bu arkadaşlar, çareyi yalan ve iftirada aramaktadır.  Ben en büyük değerlerimin üzerine yemin ederim ki, ne bir kuruş para aldım, nede o niyetle aday oldum. Bu iftirayı atan arkadaşlara aynı yemini edebilirler mi? Edemezler çünkü kendileri de biliyorlar, böyle bir şeyin olmadığını. Ama düştükleri çaresizlik onları çamur siyasetine itmiş. Kendileri de görüyorlar seçimi kazandığımızı "

Çamurlaşmanızı gördükçe halinize acıyorum

Yıldırım son olarak şunları söyledi; "Şimdi bu arkadaşlara sormak istiyorum bir Müslüman nasıl yalan söyler, bir Müslüman nasıl iftira atar. Hiç mi Allah’tan korkunuz yok? Hiç mi ahirette hesap gününden titremezsiniz? Nasıl bir Müslüman Allah’tan korkmadan, vicdanı sızlamadan bir insana iftira atabilir? İnanın durumunuza baktığım zaman vicdansızlığınızı, Allah’tan korkmadan bir insana iftira atarken çamurlaşmanızı, gördükçe halinize acıyorum.  Çünkü, ben Müslüman'ım diyen bir insan asla yalan söyleyemez. Allah’ın izniyle, biz çamurlaşmadan, Allah rızası için, doğruları söyleyerek, mertçe ve sizin çamurunuza katılmadan halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz.  Biz biliyoruz ki, bu dünyada atılan iftiraların ve söylenen yalanların ahrette hesabı çok ağır olacak. Çok şükürler olsun ki,  yüreğimizde Allah sevgisi ve korkusu, gönlümüzde imanımızla, onurumuzla, şerefimizle bu siyaset çalışmasını devam ettireceğiz"

Son Güncelleme: 26.03.2019 15:29
Anahtar Kelimeler:
İsa Yıldırım
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.