"YA DEVLETİN VALİSİ OLUN, YADA AK PARTİ İL BAŞKANI!"

İYİ Parti İl Başkanı Yavuz Temizer, Antalya Valisi Münir Karaloğlu’dan talep ettikleri randevuya yanıt gelmediğini ve bundan dolayı randevu taleplerini geri çektiklerini ifade ederek, “Ya devletin Valisi olun. Ya da AK Parti İl Başkanı olun” şeklinde açıklama da bulundu. 

18 Ekim 2019 Cuma 14:47
"YA DEVLETİN VALİSİ OLUN, YADA AK PARTİ İL BAŞKANI!"

İYİ Parti Genel Merkezi tarafından İl Başkanlığı görevinden alınan Ahmet Aydın’ın yerine atanan İYİ Parti’nin yeni İl Başkanı Yavuz Temizer, Antalya Valisi Münir Karaloğlu’ndan randevu talep ettiklerini fakat randevu talebine herhangi bir dönüş olmadığıyla ilgili çok konuşulacak bir açıklamada bulundu. 

İşte Temizer’in açıklaması: 

Değerli Antalyalılar, İYİ Parti Antalya İl Başkanı olarak göreve başladıktan sonra “devlet” anlayışımızın bir gereği olarak Antalya Valisi’nden 9 Ekim Çarşamba günü randevu talep ettik. Geçen 10 günlük süreye rağmen talebimize herhangi bir karşılık alamadığımız için, randevu talebimizi geri çektik ve durumu Antalya Kamuoyu ile paylaşma gereği duyduk.

Öncelikle şunu belirtmek isteriz ki; Münir Karaloğlu’nun şahsını tanımak gibi bir hevesimiz yoktur. Randevu talebimiz şahsıyla değil, hasbelkader oturduğu makamla ile ilgilidir.

Makamının saygınlığını ve ağırlığını taşıyamayan Münir Karaloğlu’nu buradan ilk ve son kez uyarıyorum; oturduğu makam baba mirası veya hemşehri hediyesi değildir. Türk Devleti, keyifliği ve ciddiyetsizliği kaldırmaz.

Ya devletin valisi olacaksınız ya da çekilip AKP’nin il başkanı olacaksınız. İkisini bir arada yürütmenize Antalya müsaade etmez.

Bilesiniz ki; İYİ Parti milletin ta kendisidir ve Türk Milleti hukukunu çiğnetmez. Ya devletin valisi olun ya da çıkın karşımıza siyasetçi olun.

Son Güncelleme: 18.10.2019 15:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.