Uysal: ODTÜ ruhunu kaybetmek yok

MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, ODTÜ Antalya Mezunları Derneği'nin düzenlendiği yemekte dernek üyeleriyle bir araya geldi.

02 Mayıs 2017 Salı 11:19
Uysal: ODTÜ ruhunu kaybetmek yok
Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, ODTÜ Antalya Mezunları Derneği'nin düzenlendiği yemeğe katıldı. Eşi Ümran Uysal'ın da eşlik ettiği Başkan Uysal, gecede yaptığı konuşmada ODTÜ'nün toplumun önder kuruluşlarından biri olduğunu belirterek, “Misyonu olan kuruluşlardan. Geleceği tarif ederken yararlanmamız gereken bir kültürün devamı" dedi.



Bu bakış açısıyla Muratpaşa Belediyesi, ODTÜ Antalya Mezunları Derneği, Adalya Vakfı işbirliğiyle bir gençlik merkezi için çalışmalara başlandığını aktaran Başkan Uysal, şunları söyledi: "Bu merkezi hayata geçirirken temel amacımız gençlerin okul sonrası birlikte eğlenerek, öğrenerek ve paylaşarak hayata tutunmalarını sağlamak olarak belirledik. Az önce altını çizdiğimiz gibi Türkiye'nin geleceği olan gençlere ilişkin bir çalışmayı hayata geçirirken ODTÜ misyonunu ve çizgisini şehrimizin çizgisi yapalım, gelecek kuşaklarımızın çizgisi yapalım diye düşündük. Uluslararası Antalya Gitar Festivali'yle başlayan işbirliğine şimdi Gençlik Merkezi'yle devam ediyoruz. Asla bu çabadan vazgeçmek, asla toplumsal düşünmekten vazgeçmek ve asla ODTÜ ruhunu kaybetmek yok. Hem ODTÜ'lere hem de bize yasak."

Son Güncelleme: 02.05.2017 11:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.