Tütüncü:Kepezliler muhalefete dersini verecek

Kepezlilerin 30 Mart'ta Ak Parti oylarıyla sandıkları patlatarak muhalefete 1 Nisan şakası yapacağını söyleyen Başkan Hakan Tütüncü, "Kendilerini darı ambarında görenlere öyle bir ders vereceğiz ki, o dersi hayatları boyunca unutamayacaklar." dedi.

26 Mart 2014 Çarşamba 10:45
Tütüncü:Kepezliler muhalefete dersini verecek
Kepez Belediye Başkanı ve Ak Parti Kepez Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, Zeytinlik Mahallesi'nde gerçekleştirilen toplantıya katıldı. Bölge halkının yoğun ilgi gösterdiği toplantıda konuşan Başkan Tütüncü, temel belediyecilik hizmetleriyle, içerisinde tam olimpik yüzme havuzunun ve masal parkının olduğu Kepezpark Varsak, Ahmet Hamdi Tanpınar Kültür Merkezi, çadır tarzı spor salonu gibi eserlerle Varsak'ı, Antalya'nın en güzel yerleşim merkezlerinden biri yaptıklarını söyledi.

Tütüncü, bu dönem Büyükşehir'den gerekli desteği alamadıkları için Varsak'ın tarım alanı ve kat artışı problemlerini çözemediklerini kaydetti.

Tütüncü, yeni dönemde Ak Partili Büyükşehir ile el ele vererek Varsak’ta, 7 mahallede tarım alanına dönüştürülen imarlı parsellerin sıkıntısını çözeceklerini ve bölgede kat artışı yapacaklarını ifade etti.

Muhalefete 1 Nisan şakası
Kepezliler’in, 30 Mart'ta Ak Parti'nin oylarıyla sandıkları patlatarak muhalefete 1Nisan şakası yapacağına vurgu yapan Tütüncü, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Şimdi kendisini darı ambarında görenlere öyle bir ders vereceğiz ki o dersi hayatları boyunca unutamayacaklar. Açık ara önde gittiğimizi görüyorlar. Baktıklar yalanları, dolanları da pirim yapmıyor. Şimdi son viraja geldik. Muhalefet, namertçe seçimi kazanmak için yalanlar konuşacaklar, iftiraya başvuracaklar ve dedikodular üretecekler. Bunların üzerinden seçimi kazanmaya çalışacaklar. Ama hiç kimse kusura bakmasın bu millet merttir. Mert olan milletimizin ferasetine güveniyorum. Muhalefetin yapacağı her türlü dedikoduyu, yalanı sizler sağlıklı düşünerek en güzel şekilde sandıkta cevabını vereceksiniz."

Oy pusulası uyarısı
Ak Parti Kepez Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü, seçim hilelerine dikkat çekerek, vatandaşları şöyle uyardı: " Birisine de şöyle bir telefon geldi. CHP'ye tepki göstermek istiyorsanız Ak Parti'nin altına mührünüzü basın, CHP'nin üzerine de bir çarpı atın. Oy ne oldu? Geçersiz oldu. Başka bir hile de para vereceğiz, oy pusulasının üzerine imza atın diyor. Atarsanız oy geçersiz olur. Seçim sandığında uyanık olacaksınız. Zeytinlik Mahallesi’nin seçmeni bugüne kadar hiç bir yalanı, dedikodu yemedi, 30 Mart'ta da hizmetin adresi, milletin partisi Ak Parti'ye, Recep Tayyip Erdoğan'a oy vereceksiniz."

Toplantıya, Başkan Tütüncü’nün eşi Dr. Ayşe Tütüncü, Ak Parti Kepez İlçe Başkanı Yusuf İşeri ve meclis üyesi adayları da eşlik etti.


Son Güncelleme: 26.03.2014 10:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.