Türel ve Tütüncü kayyum danışmanı oldu

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel Şırnak Belediyesi'ne kayyum danışmanı olarak görevlendirilirken, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü İdil Belediyesi'ne danışmanlık yapacak.

05 Aralık 2016 Pazartesi 16:16
Türel ve Tütüncü kayyum danışmanı oldu
Ak Parti Genel Merkezi, İçişleri Bakanlığı'nın görevden uzaklaştırılan belediye başkanlarının yerine atadığı kayyumlara destek olması için Ak Partili belediye başkanlarını danışman olarak görevlendirdi. Bu kapsamda Menderes Türel, Şırnak Belediyesi'ne atanan Vali Yardımcısı Turan Bedirhanoğlu'nun danışmanı olurken, Hakan Tütüncü İdil Kaymakamı da olan Ersin Tepeli'nin danışmanlığını yapacak.

'HALK HİZMET GÖRMEYE BAŞLADI'
Kepez Belediye Başkanı Tütüncü, kararın parti genel merkezince alındığını kaydetti. İdil Belediye Başkanı olarak atanan Ersin Tepeli'yle görüşmeler yaptığını anlatan Tütüncü, İdil Belediyesi'yle temas halinde olduklarını söyledi. Bölgedeki gelişmeleri yakından takip ettiklerini belirten Tütüncü, “Bölgede umut verici gelişmeler yaşanıyor. Kayyumlardan sonra oradaki halk hizmet görmeye başladı" dedi.

TECRÜBELER AKTARILACAK
Bu çalışmalarla belediyelerin araçlarının hendek kazmak için değil halka hizmet için çalışacağını kaydeden Tütüncü, şöyle konuştu: “Belediyeler asli görevlerine döndü. Halkın göremediği birçok hizmet, sosyal alanlarla ilgili çalışmalar yapılacak. Bölgedeki vatandaşlara farklı bir pencere açmak için kayyum heyetine tecrübelerimizi aktarabilmek amacıyla görevlendirildik. Önemli bir çalışma olacak. Birçok belediye başkanı tecrübelerini bölgeye aktaracak. Fahri bir sorumluluğu üstlendik. Güzel bir görev, şehirlerimizin daha güzel olması için gereken gayreti göstereceğiz. Hava şartlarının güzel olduğu bir gün ilçeyi ziyaret edeceğim. Yapacağımız bu danışmanlık görevi ücretli bir hizmet değildir. Yapılması gereken her şeyi yapacağız."

Son Güncelleme: 05.12.2016 16:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.