Türel: ”Hiçbir sözümüzü unutmadık”

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Batı ilçelerini kapsayan hizmetlerini tanıtma programının ilk durağı olan Kumluca’da düzenlediği basın toplantısında, “Seçim öncesi verdiğimiz hiçbir sözü unutmadık. Projelerimizi tek tek gerçekleştiriyoruz” dedi.

06 Mart 2015 Cuma 17:02
Türel: ”Hiçbir sözümüzü unutmadık”
Başkan Türel’i batı ilçelerinde gezisinde AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer ve bürokratları da yalnız bırakmadı. Başkan Türel, Yeni Büyükşehir Yasası ile Antalya'daki hizmet alanının çok genişlediğine dikkat çekerek, "Sizinle güzel haberleri paylaşmaya geldik, kültür merkezi müjdesi de bunların içerisinde yer alacak" dedi.

Kumluca Belediyesi’nde düzenlediği basın toplantısında Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin tüm hizmet birimlerini, müdürlüklerini, daire başkanlıklarını oluşturduklarını söyledi .Bu oluşumla beraber projeleri ete kemiğe bürünür hale getirebilir duruma ulaştıklarını anlatan Menderes Türel, Kumlucalıların hizmetkarı olmak için de çalıştıklarını kaydetti.

Başkan Türel, konuşmasını şöyle sürdürdü:
“Kumluca'nın senelerdir kanayan yaralarından biri olan Karagöl İçme suyu Projesi'ni bir kaç ay içerisinde tamamlayacağız. Köylere içme suyu isale hatlarına başlatıyoruz. Muhtelif içme suyu şebekesi çalışmaları da sürüyor. Bu sene 850 bin TL, gelecek yıl 1 milyon 700 bin TL içme suyu isale hattına harcayacağız. Kanalizasyon aslında konuşmamamız gereken bir sorun. Önemli bir kanalizasyon yatırımını Kumluca'da yapıyoruz. 2016'ya kadar 1 milyon 800 bin TL'lik yatırım yapacağız. Bunun için 850 bin TL'lik iş makinesi alımını gerçekleştirdik. Kumluca atıksu arıtma tesisinin kapasitesini artırıyoruz. -Bir başka sorun Adrasan'ın imar problemi. İmar sorunun giderilmesi için adımları atmıştık. Kumluca Belediyesi ile çok yoğun bir çalışma yürüttük. Sayın Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından bu planlar değerlendirildikten sonra bu planı nihai şekline getirdik. Bakanlık dün bu planları onanmak üzere Kültür ve Turizm Bakanlığı'na gönderdi. Genel Müdür ile az önce görüştüm. Çok fazla uzatmayacaklarını, küçük değişiklikleri uzatmadan çözüp, planların onanmasının sağlayacaklarını ifade etti.” 

Son Güncelleme: 06.03.2015 17:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.