Temik, Konyaaltı'na aday

Aksu Belediyesi'nde görevli Aysun Temik, MHP'den Konyaaltı için belediye başkan aday adaylığını açıkladı. MHP Konyaaltı İlçe Başkanlığı binasında Temik'in adaylığını açıkladığı kokteyle, ilçe başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

07 Eylül 2013 Cumartesi 15:00
Temik, Konyaaltı'na aday
Aksu Belediyesi Yazı işleri, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Aysun Temik, Konyaaltı Belediye Başkan aday adaylığını açıklarken, Antalya'nın ilk kadın belediye başkanı olmak istediğini söyledi.

Aysun Temik, "Çocuklar, gençler, yaşlılar, engelliler, kadınlar ve tüm vatandaşlarımızı kapsayan sosyal hizmet projelerimle, alt yapı sorununu kalıcı olarak çözmek, hızla gelişen ilçemize nizam ve intizam vermek için Konyaaltı Belediye Başkanlığına adayım" diye konuştu. Konuşmasında belediyecilik alanında bilgili olduğunu belirten Temik, "Muhittin başkanımdan bayrağı almak üzere yola çıkıyorum. Desteklerinizi bekliyorum. Zafer inananlarındır" sözleriyle yanında olan herkese teşekkür etti. 

Son Güncelleme: 07.09.2013 15:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.