Tanju Çolak'la seçim turu

AK Parti Antalya Milletvekili adayı Mustafa Köse ile seçim çalışmasına katılan eski milli futbolcu Tanju Çolak, esnaf ziyaretlerinde bulundu.

29 Mayıs 2015 Cuma 15:50
Tanju Çolak'la seçim turu


'Kral' lakaplı eski futbolcu Tanju Çolak, Ak Parti Milletvekili adayı Mustafa Köse'ye destek vermek için Antalya'ya geldi. Şarampol Caddesi'nde esnafı ziyaret eden Köse'ye eşlik eden Çolak, “Ben yeşil sahaların 10 numarasıydım. Mustafa Köse'de siyasetin 10 numarası" dedi.

İstanbul'dan Antalya'ya Mustafa Köse'ye destek vermek için geldiğini belirten Tanju Çolak, esnaflarla sohbetinde, “Genç ve dinamik, adam gibi adam Mustafa Köse, yıllardır tanıdığım ve çok sevdiğim bir arkadaşım. Şimdi bu hizmetlerini Ankara'da ülkemiz ve Antalyamız için sürdürecek" ifadelerini kullandı.

Gün boyu Antalya esnafını ziyaret eden sohbet eden Köse ve Çolak, istikrarın devam etmesi, esnafı ekmeğinin büyümesi için Ak Parti'nin güçlü bir şekilde iktidarda olması gerektiğini belirtti.

Çolak ve Köse, esnaflarla ve vatandaşlarla bol bol fotoğraf çektirdi.
 




Son Güncelleme: 29.05.2015 16:13
Anahtar Kelimeler:
Mustafa KöseTanju Çolak
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.