Subaşı asker uğurlamasına katıldı

Bağımsız Milletvekili Adayı Hasan Subaşı, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde davet edildiği bir asker uğurlaması mevlidine katıldı. Mahalle halkının kucakladığı Subaşı'nın da katıldığı mevlüt sonrası, Korkutelili Eren ailesinin küçük oğlu İsmail Eren dualarla uğurlandı.

17 Mart 2015 Salı 17:22
Subaşı asker uğurlamasına katıldı
Hasan Subaşı, asker uğurlamasıyla ilgili aldığı ilginç davetin öyküsünü şöyle anlattı:

"Kepez Mehmet Akif Ersoy Mahallesi'nde oturan Mümine Eren adlı genç kız, Messenger'den bana yazmış. 'Ailecek sizi çok seviyoruz. Biz çocukluk yıllarımızdan beri anne- babamızdan hep sizi dinliyoruz. Sizden bir ricam var. Küçük kardeşim İsmail'i askere uğurlayacağız. Geleneklerimize göre evimizin bahçesinde kendisi için bir mevlüt okutacağız, katılırsanız hem bizi, hem de komşularımızı mutlu edersiniz' diyordu. Programa aldık ve bir grup arkadaşımla birlikte mahalleye gittik. Sokakta yüzlerce insan toplanmış mevlüd-ü şerif dinliyordu. Anadou'nun vazgeçilmeyen bir kültürü olan asker uğurlama töreninde asker adayı ile arkadaşlarının heyecanlarını görmek gerekirdi."

Subaşı'yı adayını aralarında görmekten mutlu olduklarını söyleyen asker adayı İsmail, ablası Mümine, ağabeyi Abdullah ve baba Veli Eren, Subaşı'na seçim mücadelesinde de başarılar diledi. Mevlüd'e katılan mahalle halkı da uğurlama sırasında Subaşı ile fotoğraf çektirme yarışına girerek tezahürat yaptı.


Son Güncelleme: 17.03.2015 20:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.