Siz ne yaptınız? Onu gösterin

MHP Aksu İlçe Başkanı Kemal Kara, Aksu Belediyesi’nin çalışmalarının çocuk parkı ve kaldırımdan öteye geçemediğini belirterek, “Bütün önemli yatırımlar devlet ve Büyükşehir kanalıyla gelecekse, sizin göreviniz nedir? Salıncak yapmakla bu işler olmaz. Siz ne yaptınız, onu gösterin de vatandaş görsün” dedi.

16 Ocak 2017 Pazartesi 12:29
Siz ne yaptınız? Onu gösterin
MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP) Aksu İlçe Teşkilatı, geçen hafta gerçekleştirilen toplantı ile moral depoladı. İl ve ilçe teşkilatlarından yoğun katılımın olduğu toplantıdan birlik ve beraberlik mesajları ile çıkan MHP, önümüzdeki süreci Aksu ve Büyükşehir belediyelerinin kazanımı için değerlendirme kararı aldı. Aksu Belediyesi’nin Ak Parti’ye, 2014 yılında seçmen tarafından ‘emaneten’ verildiğini kaydeden MHP Aksu İlçe Başkanı Kemal Kara, “Kimse ebediyen o görevin kendisinde olduğunu zannetmesin. Zamanı geldiğinde o görev kendilerinden alınacak ve ehil ellere verilecektir” diye konuştu.

Aksu’da gerçekleştirilen hizmetlerin çok büyük bölümünün Büyükşehir Belediyesi ve devlet eliyle gerçekleştirildiğini kaydeden Başkan Kara, şunları söyledi: “Madem bu hizmetler Büyükşehir ve devlet kanalıyla gelecek, o zaman sizin oradaki varlığınızın ne önemi var? İşbaşına gelirken ‘Şu kadar proje yapacağız’ sözü verdiniz. Ne yaptınız peki? Çocuk parkları ve kaldırım çalışması yaptınız. Bunlar yapılmasın demiyorum elbette. Çocuklarımız için daha çok park yapılsın, kaldırım çalışmaları hızlandırılsın. Ama çıkıp da bunları, vatandaşa proje diye göstermeye kalkarsanız olmaz. Salıncaktan proje olduğu nerede görülmüş? Bıraksınlar Büyükşehir Belediyesinin ve devletin yatırımları ile övünmeyi. Kendileri ne yapmışlar, göstersinler, vatandaş da görsün.”

 

Son Güncelleme: 16.01.2017 12:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.