Siyaseti buluşturan iftar

Toplumsal Ekonomik Araştırmalar Merkezi (TEAM), siyaset ve iş dünyasının önemli isimlerini buluşturan bir iftar yemeği düzenledi.

06 Ağustos 2013 Salı 10:49
Siyaseti buluşturan iftar
Tasavvuf ekibinin müzik dinletisi sunduğu gecede bir araya gelenler, iftarın yanı sıra sohbet imkanı da buldu.

Rixos Downtown'da düzenlenen iftar yemeğine eski Devlet Bakanı Kürşat Tüzmen, Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, Garnizon Komutanı Tuğgerenal Kemal Korkmaz, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Milletvekili Menderes Türel, AK Parti İl Başkanı Mustafa Köse, AK Parti milletvekilleri Gökcen Özdoğan Enç ve Abdurrahman Arıcı ile Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Osman Budak, Antalya Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Ali Eroğlu, Expo Genel Sekreteri Selami Gülay, Türk Hava Yolları Bölge Müdürü Ömer Durna ile çok sayıda davetli katıldı.

TEAM Başkanı ve eski İl Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, ev sahipliği yaptığı yemekte konukları tek tek karşıladı. Tasavvuf ekibinin müzik dinletisi ile süren iftar programı, iş ve siyasete dair konuları içeren sohbetle devam etti. Ali Yılmaz, iftar yemeğine gelen davetlilere teşekkür etti. 

Son Güncelleme: 06.08.2013 11:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.