Siyaset Akademisi'nde sona gelindi

AK Parti Ar-Ge Başkanlığı tarafından başlatılan Siyaset Akademisi'nde sona gelindi.

30 Kasım 2016 Çarşamba 15:55
Siyaset Akademisi'nde sona gelindi
Ak Parti Serik İlçe Başkanı Hasan Kozan, Siyaset Akademisi'nin Türkiye'nin tümüne yönelik büyük bir eğitim faaliyeti olduğunu söyledi. Serik'te ilk dersi Milli Savunma Bakanı Fikri Işık'ın konuşmasıyla başlayan Siyaset Akademisi'nin haftanın 2 günü olmak üzere toplam 8 hafta sürdüğünü aktaran Kozan, bu süreçte bakan Işık'la birlikte 15 eğitimci, akademisyen, milletvekili ve araştırmacının ders verdiğini anlattı.

Kozan, "Siyasi kimlik gözetilmeksizin akademiye katılanların sayısı 1040 kişi olup, bu sayı Antalya'mızı Türkiye birinciliğine taşımıştır. Siyaset Akademisi'ne katkıda bulunan başta Milli Savunma Bakanımız Fikri Işık, Prof. Dr. Abdullah Koçak, Ar-Ge Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mashar Bağlı, Çankırı milletvekili Muhammed Emin Abbasoğlu, Prof. Dr. Abdullah Topçuoğlu gibi birçok önemli akademisyen ve araştırmacı- yazar ile derslerimizi bitirmiş bulunmaktayız" diye konuştu.

Başkan Kozan, siyaset akademisin son dersinin 9 Aralık'ta Antalya'da yapılacağını ve eğitimi başarıyla tamamlayan kursiyerlere gerçekleştirilecek sınavın ardından sertifika verileceğini aktardı. 

Son Güncelleme: 30.11.2016 15:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.