Sena Nur Çelik, Esnaf Ziyaretinde Simit Yapıp Dağıttı

AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik, seçim çalışmaları kapsamında Alanya Merkez’de esnafları ziyaret etti.

03 Mayıs 2015 Pazar 16:50
Sena Nur Çelik, Esnaf Ziyaretinde Simit Yapıp Dağıttı
 AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik, seçim çalışmaları kapsamında Alanya Merkez'de esnafları ziyaret etti. Sena Nur Çelik, ziyaret için girdiği bir simit dükkanında simit yapıp, vatandaşlara dağıttı.

AK Parti'nin cumhuriyet tarihinden bu yana ilk kez Alanya'dan kadın milletvekili adayı olan Sena Nur Çelik, seçim çalışmalarını Antalya'nın Alanya ilçesinde aralıksız olarak sürdürmeye devam ediyor. Güne esnaf ziyaretlerine ağırlık vererek başlayan AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik, sabahın ilk saatlerinde hal esnafıyla kahvaltıda bir araya gelerek sohbet etti. Sena Nur Çelik'e, AK Parti Milletvekili Adayı İbrahim Aydın'da kahvaltıda eşlik etti. AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik, kahvaltının ardından Şekerhane Mahallesi'nde bulunan Alaiye Caddesi üzerindeki esnaflarını ziyaret etti. Daha sonra Hacet, Güllerpınarı esnaflarını da ziyaret eden AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik, esnafların sıcak ve samimiyetiyle karşılaştı.

2015 SEÇİM SİMÜLASYONU İÇİN TIKLAYIN
"SİMİT YAPTI VE DAĞITTI"

Esnafların sorunlarını dinleyen Sena Nur Çelik, esnaflarla bol bol sohbet etti. Alaiye Caddesi üzerindeki ziyareti esnasında girdiği bir simitçi dükkanında sıcak bir ortamla karşılaşan Sena Nur Çelik simit yapımındaki hünerlerini de sergiledi. AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik, taş fırına simitleri koyup ve simitler olduktan sonra da simitleri dükkana gelen vatandaşlara ve beraberindeki heyete dağıttı.

"MAHALLELİLERDEN YOĞUN İLGİ"

Çelik, esnaf ziyaretinin ardından yol üzerinde bulunan Semerkand Vakfı Alaaddin Keykübat Derneği'nin düzenlediği kermesi de ziyaret etti. Kermeste bulunan hayırseverler ile sohbet eden Sena Nur Çelik'e yoğun ilgi gösterildi. Seçim çalışmalarında hızını kesmeyen AK Parti'li Sena Nur Çelik, Tepe ve Paşaköy mahallelerini de ziyaret etti. Hükumet olarak Alanya'da yaptıkları ve yapacakları projeler hakkında mahalle sakinlerine detaylı bilgi veren Sena Nur Çelik, sakinlerinin ve özellikle kadınların yoğun ilgisini karşılıksız bırakmadı. AK Parti'nin cumhuriyet tarihinden bu yana ilk kez Alanya'dan kadın milletvekili adayı olan Sena Nur Çelik, mahalle sakinler ile yaptığı istişarelerin ardından mahallelinin sofrasına oturarak mahalleliyle beraber yemek yedi

Son Güncelleme: 03.05.2015 16:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.