Samani’den duygusal veda…

AK Parti Milletvekili Hüseyin Samani 24 Haziran genel seçimlerinde milletvekili aday adayı olmayacağını, partililere duygusal bir mesajla duyurdu.

03 Mayıs 2018 Perşembe 13:28
Samani’den duygusal veda…

24 Haziran’da gerçekleşecek genel seçimlerde AK Parti’de aday adaylığı bolluğu yaşanırken, 3 dönem milletvekili olan AK Parti’nin eski İl başkanlarından Hüseyin Samani, aday adaylığına müracaat etmediğini, partililerin cep telefonlarına gönderdiği duygusal mesajla duyurdu.

İşte Samani’nin o mesajı

Değerli dava arkadaşım; üç dönem sizlerin desteği, Sn. Cumhurbaşkanımızın ve partimizin teveccühü ile milletvekili olarak TBMM de görev yaptım. Başka dava arkadaşlarımızın milletvekili olarak görev yapmaları düşüncesiyle 24 Haziran genel seçimlerine milletvekili aday adaylığına müracaat etmedim. Sizinle birlikte ilk günkü aşkla seçim akşamına kadar, çalışıp inşallah partimizi tekrar birinci parti ve Cumhurbaşkanımızı da başkan yapmaya muvaffak olacağız. Selam ve saygılarımla,

Son Güncelleme: 04.05.2018 13:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zeki Koyun 2018-05-03 14:10:49

Teşekkürler sayın vekilim.sağlıklı huzurlu bir ömür dilerim