Samani, “Onlar plastik milliyetçi”

7 Haziran’da yapılacak Genel Seçim’de listenin 3’üncü sırasından yeniden aday gösterilen AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, seçim çalışmalarının startını baba ocağı Aksu’dan verdi.

13 Nisan 2015 Pazartesi 10:00
Samani, “Onlar plastik milliyetçi”
Samani, AK Parti Aksu İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen toplantıda basın ve partililerle buluştu. AK Parti’nin yapamayacağı hiçbir hizmetin vaadini vermediğini vurgulayan AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, şöyle konuştu:
“Uzun zamandır iktidar olmamızı, yani istikrar olmasını milletimiz istedi. Biz de milletimizin güvenini hiçbir zaman boşa çıkarmadık. İnsanı yaşat ki devlet yaşasın düsturu ile yola çıktık ve yolumuza devam ediyoruz. Türkiye’nin nerelerden nerelere geldiğini vatandaş çok iyi biliyor. Artık IMF kapılarında para dilenme günleri geride kaldı. O dönemde vergilerin yüzde 85’inden fazlası faize gidiyordu. Artık vergilerin yüzde 70’i yatırıma gidiyor. AK Parti yatırım için parayı nerden buldu diyorlar. Faiz lobisinin musluğunu keserek buldu.”

“Plastik milliyetçiler”
AK Parti Antalya Milletvekili Hüseyin Samani, konuşmasında muhalefeti de eleştirdi. Samani, “istemezükçüler” e inat hizmetlerin süreceğini ifade ederek, “MHP Genel Merkezi’ne plastik Orhun Abidesi yaparak, biz milliyetçiyiz diyor. Biz müzesini açtık. Onlar plastik milliyetçi. Hizmetlerimizi kıskandıkları için istemeyiz diyorlar. Biz milletimizin hizmetkârı olmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.
Milletvekili Samani’nin toplantısına Ak Parti Antalya İl Başkan Yardımcısı Ali Çelik, AK Parti Aksu İlçe Başkanı Durmuş Kaan Şahin, Belediye Başkanı Halil Şahin, AK Parti Aksu Kadın Kolları Başkanı Saide Karataş, AK Parti Aksu Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Avcı, Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.




 

Son Güncelleme: 13.04.2015 14:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.