Şahin’lere TAM NOT

AK Parti, genel seçimlerinin ardından geniş katılımlı bir toplantı düzenleyerek, Antalya’daki seçim sonuçlarını değerlendirdi.

30 Kasım 2015 Pazartesi 11:40
Şahin’lere  TAM NOT




AKSU ÖNEMLİ
AK Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ve milletvekilleri, Büyükşehir Belediye Başkanı, il yöneticileri ve ilçe başkanlarının katıldığı toplantıda, seçim sonuçları ve yapılacak yatırımlar ele alındı. Toplantıda Aksu’ya özel önem verildi.

TARAFSIZ HİZMET
Toplantıdan dışarıya yansıyan bilgilere göre, Aksu’da elde edilen seçim başarısında İlçe Başkanı Durmuş Kaan Şahin ve teşkilatın özverili çalışmasının yanı sıra, Belediye Başkanı Halil Şahin’in tarafsız hizmetinin etkili olduğu vurgulandı.

ÇITA YÜKSELİYOR
Belediye Başkanı Halil Şahin, bütün mahallelere yönelik tarafsız ve kaliteli hizmetin yanında yatırım yağmurunun da devam ettiğini belirterek, “Gelecek nesillerin edecekleri dualar, bu dönemin yöneticileri için en büyük kazanım olacak” dedi.

AK PARTİ İl Başkanı Rıza Sümer başkanlığında gerçekleşen toplantıya, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Mevlüt Çavuşoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Milletvekilleri Mustafa Köse, Gökçen Özdoğan Enç, Atay Uslu, İl Yöneticileri, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları ve İlçe Başkanları katıldı.
AKSU’DAKİ PATLAMA
Toplantıda, her ilçede alınan sonuçlar ayrı ayrı değerlendirilirken, Aksu’daki sandık patlamasında, Ak Parti İlçe Başkanı Avukat Durmuş Kaan Şahin ve teşkilatın özverili çalışmasının yanı sıra, Belediye Başkanı Halil Şahin’in tarafsız hizmetinin çok büyük rol oynadığı vurgulandı. Gazetemize konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, “Gelecek nesillerin edecekleri dualar, bu dönemin yöneticileri için en büyük kazanım olacak” dedi.

VİTRİN İLÇE OLUYORUZ
Ak Parti Aksu İlçe Başkanı Avukat Durmuş Kaan Şahin de, “İlçemizin Antalya’nın vitrin ilçesi durumuna gelmesi için elimizden gelen bütün çabayı gösteriyoruz. Aksu, ekonomik ve sosyal kalkınmanın muhteşem sonuçlarını kısa süre sonra göremeye başlayacak” diye konuştu. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu ise seçim sonuçlarıyla Türkiye’de adından en fazla söz ettiren ilin Antalya olduğunu belirterek, “Antalya'da kendi duvarlarımızı kırdık, bariyerlerimizi aştık” dedi.

İDEOLOJİ PARTİSİ DEĞİLİZ
“1 Kasım seçim çalışmalarında halkımıza vaatlerde bulunduk” diyen AK Parti İl Başkanı Rıza Sümer ise AK Parti’nin bir ideoloji partisi olmadığını, hizmetleri ile halkın gönlüne giren bir siyaset anlayışını benimsediğini söyledi. Sümer, “Biz hizmet ederek AK Parti olarak sahadayız. Daha güçlü olmamız için seçimde verdiğimiz her sözün takipçisi olacağız ve daha çok çalışacağız. Halkımız 1 Kasım’da Antalya’da bize tarihi bir zafer yaşattı” yorumunu yaptı.

 

Son Güncelleme: 30.11.2015 11:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.