Şahin, müdürüne sahip çıktı

Aksu Belediyesi’nde dün Yapı Kontrol Müdür Vekili Nevzat Avcı ile Aksu Belediye Meclis Üyesi Kemal Kara arasında yaşanan yumruklu kavgayı değerlendiren Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, yaşanan olayların son derece üzücü olduğunu söyledi

12 Aralık 2019 Perşembe 16:51
Şahin, müdürüne sahip çıktı

Aksu Belediyesi dün hareketli dakikalara sahne oldu. Aksu MHP Meclis Üyesi Kemal Kara ile Yapı Kontrol Müdür Vekili Nevzat Avcı arasında, yumruklu kavga yaşandı. Olay sırasında birtakım görüşmeler nedeniyle Ankara’da olan Belediye Başkanı Halil Şahin, bugün belediyeye gelerek birim müdürleriyle toplantı yaptı. Toplantıda Halil Şahin’in birim müdürlerine, “Kimsenin size böyle davranmaya hakkı yok. Siz, müdürler olarak beni temsil ediyorsunuz. Ben sizin arkanızdayım” dediği ifade edildi.

KEŞKE YAŞANMASAYDI

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Şahin, “Belediyemizin böyle bir olayla anılmasını elbette istemezdik. Bu durum bizi çok üzdü. Keşke böyle bir şey yaşanmasaydı. Bu tarz bir olayın tekrar yaşanmamasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Haber Merkezi

Son Güncelleme: 12.12.2019 16:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.