Şahin meydan okudu 

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, katıldığı TV Programında, kendisini eleştiren gruplara adeta meydan okudu.  Şahin, “Bugüne kadar bir yerleri yağmayarak rant elde etme peşinde olanların hesaplarını bozduk. Ezberlerini bozduk. Bunlar çatlasalar da, patlasalar da emellerine ulaşamayacaklar. Hizmetlerimize engel olamayacaklar” dedi. 

08 Kasım 2021 Pazartesi 15:28
Şahin meydan okudu 

Sorunların büyük kısmı çözüldü 
Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin Kanal V’de usta Gazeteci Ali Orhan Lazaloğlu’nun hazırlayıp sunduğu programa katılarak, hem yapılan çalışmalarla ilgili bilgi verdi, hem de kendisini eleştiren guruplara sert mesajlar verdi ve adeta meydan okudu. Aksu’nun 5 ayrı beldenin birleşmesiyle ilçe statüsü kazandığına vurgu yapan Şahin, “ Buralarda yıllardan buyana süre gelen ve adeta kanayan yara olan mülkiyet sorunları vardı. Bizler Ankara ayağı ve dönemin Büyükşehir Belediyesinin de desteğini alarak, bu sorunların çözümü için büyük mücadeleler sarf ettik. Allah şükürler olsun sorunların büyük kısmını çözdük. Bugüne kadar Aksu’muza 5 milyar TL’lik bir yatırım yapıldı” dedi. 


Ben diyenler bay bay oldu 
Bu çalışmalara bazı muhalif grupların engel olmaya çalıştığına da vurgu yapan Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, “Birileri istese de istemese de Aksu’da güzel çalışmalarımız oldu ve olacakta. Aksu’muz güzel bir şehir olacak. Bizler hiçbir zaman için ben yaptım mantığıyla hareket etmedik. Hep biz yaptık ve yapacağız, dedik. Gelinen süreçte biz mantığının karşılığını gördük. Kanayan yaraları tamir ettik. Vatandaşımızın rantına rant kattık. Belediyemizin bütçesini 4 katına çıkardık. Bunların hiçbiri ‘ben’ mantığıyla yapılacak şeyler değil. Zamanla yarıştık. Halkımızın desteğini arkamıza aldık. 20 senelik siyasi tecrübem var, aynı zamanda esnaflık yaptık. Aksu’da ben mantığıyla bir yere varılmayacağını çok iyi biliyorum. Bu mantıkla hareket edenler, bay bay olup gitti. “ şeklinde açıklamalarda bulundu. 


Gözü kara ve ciğeri olmalı 
Aksu’da süre gelen sorunları çözmek için, idarecinin hem gözü kara hem de biraz ciğerinin olması gerektiğini ifade eden Şahin, “Bizden önce idarecilik yapanlarda var. Hep mış mışlarla uğraşmış. Bahaneler üretilmiş. Çözüm anlamında hiçbir adım atılamamış. Ama biz bahanelerin arakasına sığmadan, problemleri çözmeye çalıştık ve halada çalışıyoruz. Gelir getirecek yerleri kiraya veriyoruz. Satmamışız ve sattırmamışız. Aksine hem belediyemizin, hem de vatandaşlarımızın rantını artırmışız. Biz bunları yaparken, karşımızda olanlar olmadık algılar peşindeler. Neymiş ki - bu çalışmalar belediyenin bütçesiyle yapılmış- şeklinde ifadelerde bulunuyorlar. Bunlar daha düne kadar bu çalışmaları da görmüyorlardı. Halktan destek görmeyince de bu hizmetlilerin bir çoğu hükümetin yaptığı hizmetler olduğunu ifade ediyorlar. Yahu bugüne kadar Aksu’ya 5 milyar TL yatırım yapılmış. Bu belediyenin bütçesiyle olacak şey değil. Yemesek içmesek te bu bütçeyle bunlar yapılmaz. Biz işin başında durmuşuz. Kanalları zorlamışız. Mücadele ortaya koymuşuz. Ve sonunda 5 milyar TL’lik yatırım yapılmış. Kaldı ki hiçbir zaman için ‘ben yaptım’ demedim.

Son Güncelleme: 08.11.2021 16:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.