ŞAHİN, KOÇYİĞİT VE YILDIRIM HESAPLAŞACAKLAR

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ile Yardımcısı Koçyiğit, Aksu’nun eski Belediye Başkanı İsa Yıldırım hakkında suç duyurusunda bulunduğu ifade edildi. Şahin ve Koçyiğit’in suç duyurusu gerekçeleri, Yıldırım’ın, Aksu Belediyesi’nde yaşandığı ileri sürülen yolsuzluk ve rüşvet iddialarını, sosyal medya sayfasında paylaşması.

09 Eylül 2019 Pazartesi 17:08
ŞAHİN, KOÇYİĞİT VE YILDIRIM HESAPLAŞACAKLAR

YARGIDA HESAPLAŞACAKLAR

Cumhuriyet Savcılığının onay vermesi halinde Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin ile Yardımcısı Yusuf Koçyiğit, Aksu eski Belediye Başkanı İsa Yıldırım, yargı önünde birbirlerine hesap verecekler.  Şahin ve Koçyiğit, Yıldırım’ın soysal medya paylaşımlarını gerekçe göstererek, Cumhuriyet Savcılığı’na suç duyurusunda bulunduğu ifade edildi.

GEREKÇE: SOSYAL MEDYA

Yıldırım, daha önce sosyal medya aracılığıyla yaptığı paylaşımlarda, Aksu’da iş yapan birçok iş insanının, adeta haraca bağlanarak, belediye yetkililerinin bu iş insanlarından avanta topladığı. Başkan Yardımcısı Koçyiğit’in birçok ortamda Başkan Halil Şahin ile ilgili ağza alınmayacak argolu birçok sözü ifade ettiğini ifade etmişti.

GALERİCİLER SİTESİ SESSİZLİĞİ

Suç duyusuyla ilgili detaylar bu şekilde cereyan ederken, tartışmaların odağında olan Orion Pazar’da 216 kaçak dükkana, iş yeri açma ruhsatı vermesinden dolayı, Aksu Kaymakamı Aydın Ergün’ün onayıyla hakkında soruşturma açılması izni verilen Yusuf Koçyiğit’in, imzasının ve kaşesinin yer aldığı ve sahtedir denilerek geçiştirilen 16 sayfalık belgeyle ilgili neden hala suç duyurusunda bulunmadığı kafalarda ayrı bir soru işaretine neden oldu.

Devamı Ergin Çevik'in Köşe Yazısında Okumak İçin Tıklayınız

Son Güncelleme: 09.09.2019 17:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.