Saadet Partisi'nden özelleştirme tepkisi

ŞEKER fabrikalarının özelleştirilmesi kararını protesto eden Saadet Partisi İl Başkanı Ramazan Düzen, “Yapılan bu işin böbrekleri satarak diyaliz makinasına bağlı bir hayat sürmeyi istemekten farkı yoktur" dedi.

07 Mart 2018 Çarşamba 14:49
Saadet Partisi'nden özelleştirme tepkisi

Saadet Partisi Antalya İl Başkanlığı, şeker fabrikalarının özelleştirilmesine ilişkin kararı protesto etti. Kazım Özalp Caddesi havuz başında toplanan kalabalık, şeker fabrikalarının kapatılması kararını taşıdıkları dövizlerle eleştirdi. Gruptan bazıları, Münir Özkul'un Hababam Sınıfı filminde canlandırdığı Mahmut Hoca karakterinin 'Kopya çekecekmişsiniz, çektirtmem' repliğini 'Şeker fabrikalarını satacakmışsınız, sattırtmam' ve sosyal medyada Elazığ'daki bir şelaleyi tanıtırken ünlenen İsa Sezeroğlu'nun 'Görüyorsunuz anlatmaya gerek yok' ifadesini de 'Görüyorsunuz anlatmaya gerek yok, şeker fabrikalarını satıyorlar' yazılı dövizler taşıdı.

Grup adına basına açıklama yapan Saadet Partisi İl Başkanı Ramazan Düzen, hükümetin her fırsatta yerli ve milli vurgusunu yaptığını ancak buna ters bir davranışta bulunduğunu belirtti. Ramazan Düzen, şeker pancarının stratejik bir tarım ürünü olduğunu söyledi. Şeker fabrikalarının satılmasının Türkiye'yi ithalata bağımlı hale getireceğini de ifade eden Düzen, “Şeker fabrikalarının özelleştirilmesi, hem tarımsal sanayimize hem de şeker pancarı üretimine vurulmuş bir darbedir. Yapılan bu işin böbrekleri satarak diyaliz makinasına bağlı bir hayat sürmeyi istemekten farkı yoktur" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.