Rus Bakan Lavrov ile Çavuşoğlu Alanya’ya geldi

RUSYA Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov ile Türk Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, yarın düzenlenecek Türkiye- Rusya Ortak Stratejik Planlama Grubu 5’inci Toplantısı'na katılmak üzere Alanya’ya geldi.

01 Aralık 2016 Perşembe 10:02
Rus Bakan Lavrov ile Çavuşoğlu Alanya’ya geldi
Türkiye- Rusya Ortak Stratejik Planlama Grubu Toplantısı yarın Alanya’da gerçekleştirilecek. Toplantı için önce Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu geldi. Saat 18.40’ta Gazipaşa- Alanya Havalimanı’na iniş yapan Bakan Çavuşoğlu’nu Gazipaşa Kaymakamı Kadir Ekinci ve Alanya Kaymakamı Hasan Tanrısever ile Alanya’da faaliyet gösteren Uluslararası Rus Kültür Okulu’nun öğrencileri çiçeklerle karşıladı. Havalimanında kendisini bekleyenleri selamlayan Bakan Çavuşoğlu, makam aracıyla Alanya’ya geçti. 

Son Güncelleme: 01.12.2016 10:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.