Rus Bakan Lavrov, Alanya'ya geliyor

RUSYA Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, yarın Antalya'nın Alanya İlçesi'nde Türkiye- Rusya Ortak Stratejik Planlama Grubu 5'inci Toplantısı'na katılacak.

30 Kasım 2016 Çarşamba 13:48
Rus Bakan Lavrov, Alanya'ya geliyor
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, Alanya'da Rubi Platinum Otel'de düzenlenecek Türkiye- Rusya Ortak Stratejik Planlama Grubu 5'inci Toplantısı'na katılacak. Türk Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun davetlisi olarak toplantıya katılacak Lavrov ve Çavuşoğlu'nun, burada ikili görüşmeler yapması bekleniyor.

Geçen yıl 24 Kasım'da Suriye'de düşürülen Rus uçağının ardından Türkiye ile Rusya arasında yaşanan kriz, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın görüşmesiyle son bulmuştu. Sergey Lavrov, geçen yıl yaşanan krizin ardından ilk kez ziyaret edeceği Türkiye'de, Çavuşoğlu ile Suriye'de yaşanan savaşı ve iki ülke arasındaki ekonomik gelişmeleri ele alacak. Rus Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov'un bu akşam uçakla Gazipaşa Havalimanı'na gelmesi bekleniyor. 

Son Güncelleme: 30.11.2016 13:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.