Özen: Sen değil, halk dürüst diyecek

Cihadiye halkı tarafından büyük coşkuyla karşılanan MHP Aksu Belediye Başkan Adayı Eczacı Ramazan Özen, “Sen istediğin kadar aynanın karşısına geçip, ben dürüstüm de dur. Ancak bu halk sana dürüstsün demedikçe, dürüst falan olamazsın. Sen demeyeceksin kardeşim. Halk sana dürüstsün diyecek” dedi

27 Mart 2014 Perşembe 10:39
Özen: Sen değil, halk dürüst diyecek
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksu Belediye Başkan Adayı Eczacı Ramazan Özen, Cihadiye Mahallesi'nde vatandaşlar tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Bölge halkının yoğun ilgi ve sevgi gösterisinde bulunduğu Özen, konuşmasında, “Birileri çıkmış, her yerde ben dürüstüm deyip duruyor. Be kardeşim sen istediğin kadar aynanın karşısına geçip, ben dürüstüm diye sayıklayabilirsin. Sabah kalkıp, akşam yatana kadar da ben dürüstüm, ben dürüstüm diye tekrarlayıp durabilirsin. Ancak bu halk sana dürüstsün demediği sürece de dürüst falan değilsin. Eğer dürüstsen, bunu sen söylemeyeceksin. Halk sana dürüstsün diyecek kardeşim. Sen hiç merak etme. Bu halk senden daha iyi biliyor kimin dürüst olup, olmadığını da” dedi.
‘Kaybedecek zamanımız yok’
“Biri her yerde ben dürüstüm deyip duruyor, öteki de Aksu aşkıyla yanıp tutuştuğunu söylüyor” diyen Özen, “Allah aşkına bir söyle de biz de bilelim. Madem sen Aksu aşkıyla yanıp tutuşuyorsun da 2B'de neredeydin. Halk sokağa dökülmüş, eline kelepçe takılıp gözaltına alınırken, sırf ata toprağına sahip çıkmaya çalıştığı için mahkemelerde yargılanırken sen neredeydin. Şimdi sormazlar mı adama, senin bu aşkın yeni mi depreşti diye. Aksu'da imar planları yapılacak. Sen 2B'de Ankara'daki abilerine karşı gelemezken, bu planlar yapılırken nasıl karşı geleceksin. Aksu halkının menfaatlerini 2B'de savunamazken, imar planlarında nasıl savunacaksın. İşte Aksulu kardeşlerimin bütün bunları göz önünde bulundurup, seçimlerini öyle yapmalarını istiyorum. Çünkü Aksu'nun artık boş sözlerle kaybedecek zamanı kalmadı” diye konuştu.
Aksu örnek ilçe olacak
Özen, sözlerini şöyle sürdürdü: “Gelin 30 Mart'ta elimize el verin, gücümüze güç katın, birlik olalım ve Aksu'muzu Ankara'dan emir alanlara yönettirmeyelim. Biz bu yola, ilçemizi sizlerle birlikte yönetmek için çıktık. Ankara'dakilerin gücü, bize dayatma yapmaya yetmez. Çünkü biz arkamıza 65 bin Aksulu'nun gücünü aldık. Bu güç karşısında da hiç kimse duramaz. Şundan emin olun ki, biz imar planlarını yaparken halkımızın menfaatine ve halkımızın isteğine göre yapacağız. Bildiğiniz gibi bölgemiz tarım bölgesidir. Kentleşeceğiz diye tarım alanlarımızı yok etmeyeceğiz. Biz, tarımsal imarlar yaparak tarımın gelişmesine daha da katkı sağlayacağız. Söz veriyorum ki, Aksu'muzu alt yapısıyla, üst yapısıyla tüm Türkiye'ye örnek bir ilçe haline getireceğiz. Bunun içinde 30 Mart'ta sizlerden destek istiyoruz.”
 

Son Güncelleme: 27.03.2014 10:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.