Özen: İki yakaları bir araya gelmiyor

MHP Aksu Belediye Başkan Aday Adayı Özen, “2009’da bu yetkiyi halkımız teşkilatımıza verdi. Ancak dönemin belediye başkanı bu sorumluluğu anlayamayıp, Aksu halkını Milliyetçi Hareket’in hizmet anlayışından mahrum bıraktı. Buna sebep olanların da iki yakalarının bir araya gelmediğini görüyoruz” dedi.

30 Temmuz 2013 Salı 16:06
Özen: İki yakaları bir araya gelmiyor
MHP Aksu ilçe binasında basın toplantısı düzenleyen Aksu Belediye Başkan Aday Adayı Eczacı Ramazan Özen, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Milliyetçi Hareket’e Türkiye genelinde olduğu gibi Aksu’da da büyük ihtiyaç duyulduğunu dile getiren MHP Aksu Belediye Başkan Aday Adayı Özen, “Bu ihtiyacı bilen Aksu halkı, 2009 yerel seçimlerinde yetkiyi teşkilatımıza vermiştir. Fakat dönemin belediye başkanı bu sorumluluğu anlayamayıp Aksu halkının MHP’nin hizmet anlayışından mahrum kalmasına neden olmuştur. Buna sebep olanların da iki yakalarının bir araya gelmediğini görüyoruz” dedi.

KAYBEDECEK 5 YIL DAHA YOK
Aksu ve Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere Antalya’daki tüm belediyelere talip olduklarını belirten Özen, “Aksu ve Antalya’mız bizimle güzelleşecek, bizimle huzura erecek ve bizimle istikrara kavuşacaktır. Gelin 30 Mart 2014 tarihinde atacağımız tohumlarla, 2016 yılında yapılacak çocuk ve çiçek temalı Expo’yu da birleştirelim ve Aksu’yu Antalya’nın lideri yapalım. Karanlık ve kanlı emellerden nemalanma arayışında olanlara, Aksulu kardeşlerimin gönlü kapalı ve yüzü dönüktür. Artık Aksu’muz için kaybedilecek bir beş yıl daha yoktur. Bu dağınıklığı çözecek tek güç de Milliyetçi Hareket’tedir” diye konuştu.

DUR DİYECEK GÜÇ MHP’DE
Özen, şöyle devam etti: “Bu seçim, başkanlık rüyasına dalarak Türkiye’ye kabus yaşatma inadına ve şımarıklılığına kapılanlara da ders olacaktır. 2B rantiyecilerine, bölücülere, BOP eşbaşkanlarına, terör lobilerine, çözümcülere, müzakerecilere ve musibet tellallarına, tüm Türkiye’de olduğu gibi Aksu’da da Milliyetçi Hareket dur diyecektir. Bizler, Milliyetçi Hareket’e gönül veren dava arkadaşları olarak bu gücü, ölümsüz genel başkanımız merhum Başbuğumuz Alpaslan Türkeş ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’den alıyoruz. Buradan bir kez daha çağrıda bulunarak doğulusu batılısı, yüreği vatan ve millet için çarpan herkesi MHP’nin iktidar yürüyüşüne davet ediyoruz. Ne Mutlu Türküm Diyene.”


Sercan AYTIŞ
 

Son Güncelleme: 30.07.2013 16:07
Anahtar Kelimeler:
AksuMHPRamazan Özen
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.