Özen: 2B'de mağdur olduk imarda olmayalım

Karaçallı ve Kemerağzı'nda halka seslenen MHP Aksu Belediye Başkan Adayı Eczacı Ramazan Özen, “Bu dönem ilçemizde imar planları yapılacak. Yetkiyi Ankara'ya veripte 2B'de olduğu gibi imarda da mağdur olmayalım” dedi

25 Mart 2014 Salı 10:13
Özen: 2B'de mağdur olduk imarda olmayalım
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksu Belediye Başkan Adayı Eczacı Ramazan Özen, Karaçallı ve Kemerağzı Mahalleleri'nde toplantı düzenledi. Bu sırada Özen'e MHP Aksu İlçe Başkanı Kemal Kara'da eşlik etti. Vatandaşlara seslenen Özen, “Anamızın ak sütü gibi helal olan bu toprakları Aksu halkına çok gördüler. Vatandaşlarımız 2B'deki fahiş rayiç bedellerle mağdur edilmiştir. Şimdi önümüzde bir yerel seçim var. Gelin bu 2B'nin hesabını da hep birlikte sandıkta soralım. Soralım ki, 2B'de olduğu gibi imarda da mağdur olmayalım. Çünkü bu dönem ilçemizde imar çalışmaları yapılacak. 2B'de önümüze düşmeyenler, halkın yanında olmayanlar, imar planları yapılırken Ankara'dan gelecek olan özel isteklere nasıl karşı çıkabilirler” dedi.

Mülkiyet sorunu çözülecek
İlçedeki mülkiyet sorununu bu dönem çözeceklerine de dikkat çeken Özen, “Böyle gelmiş, artık böyle gitmeyecek. İnsanlarımız çocuğunu evlendirecek, bir yuva yapamıyor. Bırakın onu, evinin önüne çardak dahi kuramıyor. Sizler bize destek olursanız, Allah'ın izniyle bu sorunların hepsini 30 Mart'tan sonra tek tek çözeceğiz. Bakın 10 yıldır belediye başkanlığı yapıyor, daha kendi mahallesine bir sağlık ocağı bile yaptıramamış. Şimdi kalkmış hastane yapacağını söylüyor. Be kardeşim sen git önce kendi mahallene bir sağlık ocağı yaptırda görelim. Seçimden seçime halkın arasına inip boş vaatler vermeyi bırak artık. Seni seçimden sonra görebilene aşk olsun. Halkımızın içi rahat olsun ki, 30 Mart'tan sonra Allah'ın izniyle hastanemizi de yapacağız, mülkiyet sorununu da çözeceğiz. Biz, 65 bin Aksulu olarak bir olursak, bu gücün karşısında kimse duramaz” diye konuştu

'Halkın adamı olacağım'
Kemarağzı bölgesinde özellikle taksici esnafı tarafından büyük bir ilgi ve sevgiyle karşılanan Özen, sözlerini şöyle sürdürdü: “Ey Aksu'yu yönetenler. Siz bu taksici esnafının tuvaletinden ne istediniz de yıktınız. Sen dünyada gezmedik ülke bırakmadın. Yoksa gittiğin o ülkelerdeki taksi duraklarının tuvaleti yok muydu. Neymiş efendim, tuvaletle ilgili şikayet gelmiş. Yahu o sahille ilgili şikayet üstüne şikayet var. Yoksa gücün anca esnafın tuvaletini yıkmaya mı yetti. Acaba şikayet olup da yıkamadığınız başka yerlerle ilgili bilmediğimiz bir şey mi var. Ben takdiri halkımıza bırakıyorum. Esnafımın da içi rahat olsun. Göreve geldiğimiz gün o bölgenin yapısına uygun, içinde tuvaleti de duşu da olan taksi durakları yapacağız. Açılışına da o tuvaletinizi yıkan zatı da davet edeceğim. Nasıl oluyormuş görsün diye. Buradan 65 bin Aksulu vatandaşımıza söz veriyorum ki, Allah bize bu görevi nasip ederse, birilerinin değil, halkın adamı olacağım.”









 

Son Güncelleme: 25.03.2014 10:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.