“Önce gönülleri, sonra seçimleri kazanacağız”

Aksu Belediyesi Olağan aylık Meclis toplantısını izleyen Milliyetçi Hareket Partisi Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya, “Öncelikle partimize bu kadar teveccüh olması MHP’nin iktidar olacağının en büyük göstergesidir. Bütün aday adaylarımızla gurur duyuyoruz. Ülkemiz, içerisine sokulduğu girdaptan Milliyetçi Hareket kadroları sayesinde kurtulacaktır” dedi.

03 Mart 2015 Salı 13:35
“Önce gönülleri, sonra seçimleri kazanacağız”
Kaybedecek bir dakika bile zamanlarının olmadığını vurgulayan Milliyetçi Hareket Partisi Antalya İl Başkanı Ali Adnan Kaya, Aksu Belediye Meclis toplantısının ardından MHP Aksu İlçe Teşkilatı ve Güney Haberci’yi ziyaret etti. Başkan Kaya, “asil, yedek ayrımı yapmadan, kongrede karşımızda yarışan değerli kardeşlerimizle, ilçe başkanlarımızla, belediye başkanlarımızla, üyelerimizle ve Ocak'taki değerli arkadaşlarımızla kol kola, omuz omuza çalışacağız. Partimizin kapısı gönlü vatan ve millet sevdasıyla yanıp tutuşan herkese açık olacak. Herkesin partimizi aile ocağı gibi kabul edebileceği bir ortam yaratarak önce gönülleri sonra da seçimleri kazanacağız” dedi.

Belediye Başkanına sitem
Başkan Kaya, Meclis toplantısına katılımında Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin’in bir hoşgeldini kendilerine çok gördüğü için başkanı kınadığını ifade ederek, “Aynı zamanda bir arkadaşımızın istifası nedeniyle boşalan yere gelen yeni Meclis Üyesi'nin konuşmasını yarıda kestiği için Başkanı bir kez daha kınıyorum. Başkan lakayıt, bir başkana yakışmayacak davranışlar sergiledi” şeklinde konuştu.
 

Son Güncelleme: 03.03.2015 14:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.