'Omurgasızlığın adı transfer olmuş'

CHP Antalya İl Gençlik Kolları, CHP'den istifa ederek Ak Parti'ye geçen ve rozetini Başbakan Erdoğan'ın taktığı Önder Önen'in transferine ilişkin, "Omurgasızlığın, ilkesizliğin ve davaya ihanetin adını transfer koymuşlar" diye tepki gösterdi.

16 Temmuz 2014 Çarşamba 10:25
'Omurgasızlığın adı transfer olmuş'
CHP Antalya İl Gençlik Kolları yönetim ve üyelerinin katılımıyla İl Başkanlığı önünde, CHP'nin eski il gençlik kolları başkanı ve 30 Mart'ta Konyaaltı'ndan belediye meclis üyesi seçilen Önder Önen'in, Ak Parti'ye transferine ilişkin basın açıklamasında bulunuldu. Siyasetin ideolojik süzgeçten geçirilerek halk yararına yapılan bir mekanizma olduğunu belirten CHP Antalya İl Gençlik Kolları Başkanı Savaş Kısa, siyasette menfaat ve bireysel çıkar ilişkilerinin olmadığını söyledi.

Omurgasızlığın, ilkesizliğin ve davaya ihanetin adının transfer konulduğunu dile getiren Savaş Kısa, şunları söyledi:

“Durum bu kadar basit değildir. Hiçbir cümlesini yanıtlamaya değer bulmadığımız bu hain müsveddelerini uyarıyoruz. Haysiyetin ve şerefin son kırıntılarını susarak sergilensinler. Siyasi, insani, sosyal ve psikolojik hiçbir etik bu kadar hain, bu kadar pişkin ve bu kadar arsız tavrı kaldıramaz. AKP ile doku uyumu içerisinde olan bu müsveddelere çağrımız, hainliğinize bir de yüzsüzlük ekleyerek Mustafa Kemal'in adını ağzınıza almayın. Tarihin en büyük devrim önderini, kökü dışarıda bir diktatörle kıyaslayarak onun adını şu veya bu şekilde kendi dönekliklerine dayanak yapılamaz. Gençlik kolları parti okullardır. Bu okullarda siyasetle birlikte erdem ve ahlakın etik değerlerini öğreniriz. Gençlik kollarından gelen arkadaşlarımızın hepsi bu eğitimlerden geçerek gelmiştir. Bu kötü örnekler asla bu gerçeği değiştiremez." 

Son Güncelleme: 16.07.2014 10:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.