Nefi Kara, Finike ve Demre'de partililerle buluştu

CHP Antalya 1'inci sıra milletvekili adayı Niyazi Nefi Kara, Finike ve Demre ilçelerinde partililerle bir araya geldi.

08 Nisan 2015 Çarşamba 12:13
Nefi Kara, Finike ve Demre'de partililerle buluştu
Finike'de İlçe Başkanı Okan Tanır ve partililerin karşıladığı Niyazi Nefi Kara, parti binası önünde konuşma yaptı. Önseçimde kendisinin değil halkın birinci çıktığını söyleyen Nefi Kara, hükümete yönelik eleştirilerde bulundu. Ülkenin uçurumun kıyısında olduğunu savunan Nefi Kara, "Ampul söndü. Halkla bağlarını koparmış bir iktidarın ayakta kalma şansı yoktur. Ne kadar diktatörlük hevesleri olsa da ne kadar baskı rejimi kursalar da ne kadar hepimizi makul şüpheli diye yasa çıkarsalar da aslında o şüphelinin kendileri olduğunu biliyorlar" dedi.

'MÜTHİŞ DESTEK ALIYORUZ'

CHP'nin iktidara doğru yürüdüğünü kaydeden Nefi Kara, "Çünkü müthiş bir destek alıyoruz. Bunu daha çok çalışarak daha çok büyüteceğiz. Biz halkın bir parçasıyız ve her zaman onların içindeyiz. Topyekun mücadele edeceğiz. Dolmuşta, kahvehanede yanımızdakini örgütleyeceğiz. Komşularımızı çay içmeye davet edeceğiz, çay içmeye gideceğiz. Tarladaysa tarlaya gideceğiz. Seradaysa seraya gireceğiz. Nerede insan varsa biz orada olacağız. Ve halkı örgütleyerek iktidara geleceğiz" diye konuştu.

'KÖY KAVRAMINI YOK ETTİLER'

Niyazi Nefi Kara, Demre İlçesi'ni ziyaretinde de parti yöneticileri ve vatandaşlar tarafından karşılandı. Önseçimdeki destekleri için partililere teşekkür eden Nefi Kara, şöyle dedi:

"CHP Antalya'da ve Türkiye'nin büyük bölümünde milletvekili adaylarını önseçimle belirledi. CHP Antalya'dan seçeceğiniz milletvekilleri sizlerin, halkın milletvekilleri olacak. Birilerinin ağzına bakan uşak olmayacaklar. Biz arsız değiliz, hırsız değiliz. Bunlar, köy kavramını bile yok ettiler. Köylünün kuyudan çıkardığı sudan para istiyorlar. AKP halktan korkuyor. Çünkü yaptıkları yolsuzluğun hesabını verme günü yaklaşıyor. 7 Haziran'da vuracağımız bir fiskeyle AKP iktidarı yıkılacak. Halkın iktidarını kuracağız. Halkın yüzü gülmeden, bize gülmek haram olsun."


Son Güncelleme: 08.04.2015 15:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.