Necati Topaloğlu CHP'den istifa etti

ANTALYA Kemer İlçesi'nin kapanan Göynük Belediyesi eski Başkanı Necati Topaloğlu, CHP'den istifa etti.

11 Mayıs 2017 Perşembe 16:37
Necati Topaloğlu CHP'den istifa etti
Eski Göynük Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, CHP'den istifa ettiğini açıkladı. İstifa kararını facebook'taki kişisel hesabından duyuran Topaloğlu, "Birçoğunuzun da bildiği gibi bölgemize ve bölgemiz insanına önce öğretmen olarak, sonra da iki dönem Göynük belediye başkanı olarak hizmet vermeye çalıştım. Her ikisinde de genel olarak başarılı olduğumu düşünüyorum. 16 yıldır mensubu olmaktan ve hizmet etmekten onur duyduğum partim CHP ile yaşanan son gelişmeler nedeniyle hukuki bağımlığımı sonlandırmak zorunda kaldım. Bölgeme ve ülkeme hizmet etmeye devam edeceğim. Herkese teşekkür ederim. Sizleri seviyorum. Sağlıcakla kalın" mesajına yer verdi.

İstifasıyla ilgili Necati Topaloğlu, "Aldığımız siyasi terbiye bunu gerektiriyordu. Biz yapılması gerekeni yaptık. Kimseye dargınlığımız, kızgınlığımız yok. Mücadelemiz devam edecek" demekle yetindi.

Son Güncelleme: 11.05.2017 16:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.