Mustafa Köse: Artık sorunların çözüm zamanı

AK Parti Antalya milletvekili adayı Mustafa Köse, "Bundan sonra Kaş'ın sorunlarının Ankara'da takipçisi olacağım. Artık sorunların çözüm zamanı" dedi.

02 Mayıs 2015 Cumartesi 16:56
Mustafa Köse: Artık sorunların çözüm zamanı


Ak Parti Antalya milletvekili adayı Mustafa Köse, Kaş'ta seçim çalışması yaptı. Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer, İlçe Başkanı Mutlu Ulutaş ve ilçe yöneticilerinin eşlik ettiği Köse, mahalle ziyaretlerinde bulundu. Vatandaşlarla bir araya gelen Köse, "1 Haziran'da Kasaba Barajı'nın ihalesi yapılacak. Barajın tamamlanmasıyla Kasaba, Dirgenler ve Karadağ mahallelerinde tüm arazilerde sulu tarım yapılacak. Üretim artacak, buna paralel olarak da bölge halkının refah seviyesi artacak. Kaş- Gömbe Yaylası arasındaki karayolunun yeniden yapımına kısa sürede başlanacak" dedi.

Milletvekilliği için vatandaştan yetki isteyen Köse, "Bundan sonra Kaş'ın sorunlarının Ankara'da takipçisi olacağım. Artık sorunların çözüm zamanı. Kaş Belediyesi Ak Partili, Antalya Büyükşehir Belediyesi Ak Partili, hükümet Ak Parti hükümeti. Mazeretimiz yok. Yapmamız gereken tek şey sizin sorunlarınızı çözmek" diye konuştu.

Türkiye'nin tarımda Avrupa'da 2'nci, dünyada 7'nci olduğunu kaydeden Köse, "Ama küçük çiftçinin sorunları var. Bu konuda bir rapor hazırladım ve Başbakanımıza ilettim. Küçük çiftçimizin sorunlarının çözümü için tüm detaylı çalışmaları yapıyoruz. Meclise gidince de bunun takipçisi olacağım" şeklinde konuştu.
 

Son Güncelleme: 02.05.2015 17:27
Anahtar Kelimeler:
Mustafa Köse
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.