Milletvekili Enç Alanya'da

AK Parti Antalya Milletvekili Gökcen Özdoğan Enç, Alanya'da çeşitli ziyaretlerde bulundu.

17 Eylül 2013 Salı 16:51
Milletvekili Enç Alanya'da
Alanya Kaymakamlığı önünde İlçe Başkanı Hüseyin Güney ve Kadın Kolları Başkanı Mine Karagöz tarafından karşılanan Enç, Kaymakam Erhan Özdemir'i makamında ziyaret etti. Enç daha sonra Sosyal Hizmetler Müdürü Çetin Geyik, Milli Eğitim Müdürü İbrahim Köseoğlu, Alanya Huzurevi, Engelsiz Yaşam Merkezi'ni ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulundu.

Sosyal Hizmetler İlçe Müdürü Geyik'i ziyareti sırasında karşılaştığı bir çocuğa yakın ilgi gösteren Enç, Alanya Huzurevi hakkında da bilgi aldı. Huzurevinin Aralık'ta resmi açılışının yapılacağını ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın aynı tarihlerde Antalya'yı ziyaret edeceğini hatırlatan Enç, "Programın uygun olması durumunda açılışı Başbakanımız yapabilir. Şu an bina bitmiş, tefrişatı 1 ay içerisinde tamamlanacaktır. Manzara ve konfor itibariyle Türkiye'nin en güzel huzurevi burada" dedi. 

Son Güncelleme: 17.09.2013 17:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.