MHP'nin ilk resmi adayı Sadettin Akgüç

MHP'de milletvekili aday adaylıkları için resmi başvuruların alınmaya başladığı ilk gün Antalya'da aday adaylığını açıklayan isim eski Bitlis İl Emniyet Müdürü Sadettin Akgüç oldu.

13 Mart 2015 Cuma 12:01
MHP'nin ilk resmi adayı Sadettin Akgüç
MHP İl Başkanlığı'nda partililerle bir araya gelen 48 yaşında, evli ve iki çocuk babası Akgüç, önce kendisini tanıttı ardından Türkiye gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Elmalı doğumlu olan Adana, Hopa, İzmir ve Ankara'da çeşitli rütbelerde emniyet teşkilatında görev alan Akgüç, 2012 - 2014 yılları arasında da Bitlis İl Emniyet Müdürlüğü görevini yürüttü. Polis teşkilatlarına yaptığı katkılardan dolayı Kırgızistan Devlet Üstün Hizmet Madalyası'yla ödüllendirilen Akgüç, Türkiye'nin iktidar tarafından sürdürülen bir nefret söylemi içinde kutuplaştırıldığını söyledi. Böylesi bir dönemde güvenlik ve özgürlüğün iki yaşamsal kavram olarak ön plana çıktığını belirten Akgüç, “Sadece 6 - 7 Ekim olaylarında emniyet teşkilatı sokaklardan 150 bin boş mermi kovanı topladı. Artık buna son vermek hem özgürlük hem de güvenlik için MHP olarak buradayız" dedi. 

Son Güncelleme: 13.03.2015 12:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.