MHP'nin Aksu'da hedefi büyüyk

Yerel seçimlerle ilgili iddialı konuşan MHP Aksu İlçe Başkanı Kemal Kara, “Aksu'da hedefimiz 20 bin oy” dedi.

27 Mart 2014 Perşembe 12:04
MHP'nin Aksu'da hedefi büyüyk
 MHP Aksu İlçe Başkanı Kemal Kara, yerel seçimlere yönelik oldukça iddialı açıklamalarda bulundu. Aksu'da 20 bin oy hedeflediklerini vurgulayan Kara, “Allah'ın izniyle 30 Mart'ta üç hilal bayrağını Aksu Belediyesi'ne asacağız. Hedefimiz 20 bin oy ve bunu alacağımızdan da hiç kuşkumuz yok. Halkımızın Milliyetçi Hareket Partisi'ne (MHP) duyduğu özlem ve ilgi sadece Aksu ve Antalya'da değil, tüm Türkiye genelinde giderek artmaktadır” dedi.

 

Halk teveccüh gösteriyor

Seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüklerine de değinen Kara, sözlerine şöyle devam etti: “Adayımız açıklandığı günden bu yana ilçemizi köy köy, mahalle mahalle gezerek vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Gittiğimiz her yerde de Aksu halkının teveccühüyle karşılaşıyoruz. Bugüne kadar hak ettiğini alamayan ve belediyecilik hizmetlerinden yoksun kalan Aksu halkı bu kez sandığa koşarak MHP’nin yönetimini Aksu Belediyesi’ne getirecek.”

kalan n Aksu halkı, vatan ve millet sevdalısı MHP'li kadrolarla her türlü hizmete kavuşacaktır.”    

Son Güncelleme: 27.03.2014 12:27
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.