MHP’li Yaşar bombaladı

MHP Aksu ve Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Ahmet Yaşar, çok sert konuştu. Kendisini günah keçisi olarak lanse edenleri adeta bombalayan Yaşar, “herkes ayağını denk alsın. Bizim başarımız ortada. Bizi eleştirenler mevcudun üzerine ne koydular da konuşuyorlar” diye cevap verdi.

19 Ocak 2015 Pazartesi 10:46
MHP’li Yaşar bombaladı
MHP’li Yaşar suçlanmıştı
Her seçimin başarısızlık faturası birilerine kesilir. MHP’de ise 30 Mart 2014’tegerçekleşen ve Aksu’da Ak Parti’nin başarısı ile sonuçlanan seçimlerin faturası, kulislerde MHP Aksu ve Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Ahmet Yaşar’a kesilmişti. Yaşar’ın 1’inci sırada meclis üyesi adayı gösterilmesinin seçim kaybedilmesine neden olduğu, bazı partililer tarafından kulislerde ifade edilmişti.

Kimse ukalalık yapmasın
Bu söylemlere MHP’li Ahmet Yaşar’ın tepkisi çok sert oldu. Alınan sonuçların ortada olduğunun altını çizen Yaşar, “Rakamlar yalan konuşmaz. Kimse ukalalık yapmasın” dedi. Aksu’da MHP’nin sabit 10 bin oy oranın olduğunu kaydeden Yaşar, sorarım simdi, çok iddialı olanlar, beni günah keçisi olarak gösterenler, bu rakamların üzerine ne koymuştur. Lütfen bunu açıklasınlar” diye konuştu.

Cirit ve Bal desteklemişti
“Çamur atmanın bir anlamı yok” diyen MHP’nin Aksu ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Ahmet Yaşar, “30 Mart seçimlerinde MHP’nin meclisi üyesi listesi 11 bin 118 oy aldı. Buda yüzde 27,6’ya tekabül eder. Başkan adayımız ise 10 bin 718 oy aldı. Onun da yüzdelik limiti 26. 4. Adayımızı CHP’li eski Belediye Başkanı Cirit ile AK Partili Emin Bal’ın yakın aile etrafı aynı zamanda AK Parti’den bazı muhalifler desteledi. Tüm bunlara rağmen alınan oy oranı mevcudun dışına çıkamamıştır. Ama seçim kaybedilmeye neden olduğu ifade edilen meclis üyesi listesi mevcudun dışına çıkmıştır. Rakamlar ortada, sonuçlar ortada. Bu eleştiriyi ortaya koyanlar, mevcudun üzerine ne koymuşlar, onu söylesinler. Geçmiş dönemde ki sonuçlara balkıdığında MHP’nin 10 bin tabanı vardır, Aksu’da. Kimi koyarsanız koyun bu oran değişmez. Önemli olan bu oranın üzerine katkı koymaktır. Bu katkı olduğu zaman başarı olur. O yüzden başarısızlık bende değil” diye açıklamalarında bulundu.


 

Son Güncelleme: 19.01.2015 10:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.