MHP’li Polat Kepez’e talip

Bürokrat Selami Polat, düzenlediği basın toplantısında Milliyetçi Hareket Partisi'nden Kepez Belediye Başkan aday adaylığını açıkladı.

09 Kasım 2018 Cuma 15:37
MHP’li Polat Kepez’e talip

Antalya Sağlık İl Müdürlüğündeki görevinden istifa ederek, bürokrasiden siyasete adım atan Selami Polat, Kepez Belediye Başkan aday adaylığını gerçekleştirdiği basın toplantısı ile kamuoyuna duyurdu. Basın toplantısında neden aday adayı olmak istediğini söyleyen Selami Polat, şunları söyledi; ‘İlçeye hizmet etmek için göreve talibim. Kepez’imize hizmet etmek amacıyla Mart’taki yerel seçimlerde bir an bile ayrılmayı, uzaklaşmayı, kenarda durmayı, ihmal etmeyi aklımdan geçirmedim, bu kutlu davanın bir neferi olarak, bugün Milliyetçi Hareket Partisi'nden Kepez Belediye Başkan aday adaylığımı açıklıyor olmam benim için ayrı bir gurur vesilesidir.’

Polat, ‘Merhum Başbuğumuz rahmetli Alparslan Türkeş'ten aldığımız düsturla, dokuz ışık rehberliğinde halka hizmet etmenin hakka hizmet etmek olduğunu bilerek çok zorluda olsa bu yola çıktım’ dedi. Bu hizmet yarışında belediye başkanlığına aday adayı olmayı düşünen arkadaşlara çıktıkları bu yolda başarılar diliyorum. Biz, Kepez’e hizmet etmek için bu göreve talip olduk. Takdir partimizin, teşkilatlarımızın, ülküdaşlarımızın, kıymetli büyüğümüz ve liderimiz Devlet Bahçeli'nindir. Rahat belediyecilikten üretken belediyecilik anlayışını hâkim kılacağız, vizyonumuz geniş, misyonumuz büyüktür. Takdir edersiniz ki! Sadece partililerimizin değil bütün Kepez’li hemşerilerimizi kucaklayan bir anlayış içerişinde olacağız’ dedi.

1968, Erzurum doğumlu Selami Polat, Akdeniz Üniversitesi Teknik Bilimler Fakültesi Mezunu. Evli ve iki çocuk babası Polat, İngilizce ve Almanca biliyor. Antalya Sağlık İl Müdürlüğün de uzun yıllar görev yapan Selami Polat, Anadolu ve Kıbrıs İş Adamları Bürokratları Derneği Genel Başkanlığını da yapıyor.

Anahtar Kelimeler:
Selami Polat
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.