MHP'li Oktay Kepez'e talip

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Antalya Büyükşehir Belediye Meclisi Üyesi ve grup sözcüsü Mustafa Reşat Oktay, partisinden Kepez Belediye Başkan aday adayı oldu.

18 Eylül 2013 Çarşamba 15:09
MHP'li Oktay Kepez'e talip
Oktay, kalabalık bir grupla ilçe binasında düzenlediği toplantıda aday adaylığını ilan etti. "Kepez'de yaşayan 426 bin vatandaşımız benim kardeşimdir" diyerek konuşmasına başlayan Oktay, projelerini ve hedeflerini 11 ayrı başlıkta açıkladı.

Kepez'i Antalya'nın arka bahçesi olmaktan çıkarmak, Antalya'nın ticaret ve kültür merkezi haline getirmek ve sportif yönden Antalya'nın merkezi yapabilmek için yola çıktığını kaydeden Mustafa Reşat Oktay, daha yaşanabilir bir Kepez'in sözünü verdi. MHP'li Oktay, basın toplantısında, Kepez'de kendisiyle birlikte 5 aday adayının bulunduğunu belirterek, aday olmaması durumunda aday gösterilen ismin arkasında hiçbir siyasi talepte bulunmadan yer alacağının da altını çizdi.

Oktay, kendisini Kepez Belediye Başkan aday adaylığına götüren sürecin yaklaşık 6 aylık bir değerlendirme süzgecinden geçtiğini kaydetti. Bir soru üzerine kendisinden Büyükşehir Belediye Başkan aday adaylığı beklentisinin farkında olduğunu, fakat teşkilat düzeyinde yapılan değerlendirme sonucunda Kepez için karar verildiğini kaydeden Reşat Oktay, "Amacım Kepezli kardeşlerime dürüst namuslu hizmet edebilme bahtiyarlığına ulaşmaktır" dedi. 

Son Güncelleme: 18.09.2013 15:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.