MHP'li meclis üyesi partisinden istifa etti

MHP Aksu Belediye Meclis Üyesi Nazif Aksay AK Parti Aksu İlçe teşkilatında düzenlenen törenle resmen AK Partili oldu.

01 Ekim 2015 Perşembe 19:26
MHP'li meclis üyesi partisinden istifa etti

Aksu’da beklenen siyasi transfer gerçekleşti. Ak Parti İlçe teşkilatında düzenlenen törenle MHP Aksu Belediye Meclis Üyesi Nazif Aksay resmen AK Partili oldu.Bu katılımla AK Parti’nin Aksu’daki sandalye sayısı 16’ya yükseldi. AK Parti İlçe Başkanı Durmuş Kaan Şahin transferi anlamlı bir katılım olarak ifade ederken, Ak Parti saflarına katılan Nazif Aksay ise, MHP Aksu İlçe teşkilatıyla son zamanlarda ciddi sorunlar yaşadığının altını çizerek eleştirilerde bulundu.

Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, meclis üyeleri ve çok sayıda partilinin katıldığı rozet takma merasiminde konuşan AK Parti İlçe Başkanı Durmuş Kaan Şahin, “Ülkenin son zamanlarda yaşadığı siyasi süreç göz önünde bulundurulduğunda bu katılımı çok anlamlı buluyorum. Bu seçimler oldukça önemli. Ülkede var olma ve yok mücadelesi veriliyor. Güçlü bir iktidar kati suretle çıkmalı. O yüzden bu seçimler oldukça önemli. Bizler durmadan yolumuza devam edeceğiz” diye konuştu.

AK Parti saflarına katılan Nazif Aksay ise, “Seçmenin baskısı vardı. Hizmetin AK Parti ile geleceği sürekli ifade ediliyordu. Bir taraftan seçmenin sesine kulak verdik. Bir taraftan da son zamanlarda MHP Aksu İlçe teşkilatı ile çok ciddi sorunlar yaşıyorduk. Bunu pek dışarıya yansıtmak istemedik. Gelinen süreçte başka bir meclis üyesi arkadaşımızda istifa etti. Ama sonra istifasını geri aldı. Anlayacağınız bundan sonra AK Parti saflarında hizmet etmeye devam edeceğim. İnşallah AK Parti ile çok güzel hizmetleri seçmenlerimize getireceğiz.  

Son Güncelleme: 05.10.2015 15:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.