MHP’li Kemal Kara İYİ Partili Bal’ı samimi olmaya davet etti

İYİ Parti Aksu İlçe Başkanı Recep Bal’ın, MHP Aksu Belediye Meclis Üyesi Kemal Kara’yla ilgili yaptığı açıklama resmen söz düellosuna döndü. İYİ Partili Bal’ın açıklamalarına yanıt veren MHP’li Kara, birçok farklı detayı gündeme getirdi.

12 Nisan 2021 Pazartesi 12:08
MHP’li Kemal Kara İYİ Partili Bal’ı  samimi olmaya davet etti

Dün de MHP’li, bugünde

MHP Aksu ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Kemal Kara, İYİ Parti İlçe Başkanı Recep Bal’ın, kendisiyle ilgili -AK Parti olmasaydı sen bir hiçtin- söylemine cevabı gecikmedi. Kara, “Bak Recep Kardeşim, Kemal Kara’nın yakasında Cumhur İttifakı öncesi de MHP rozeti vardı. 3 dönem İlçe Başkanlığı yaptı.  Ve hala MHP’li. Ya sizin siyasi düşünceye gelirsek, eğer CHP olmasaydı, hülle vekil transferiniz olmasaydı, İP diye bir siyasi partinin mecliste ne bir gurubu nede bir kelamı oldurdu” dedi.

“O rozeti sen yakama takmadın”

İYİ Partili Bal’ı samimi olmaya davet eden MHP Aksu ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Kemal Kara, “Aksu’da dürüst siyaset ilkesiyle, -Ya olduğun gibi görün, ya da göründüğü gibi ol” diyerek, siyaset yapmanı tavsiye ederim. Bak Recep Başkan, 3 Hilal rozetimi çıkaracağımı ifade etmişsin, bilesin ki benim 3 Hilal rozetimi sen takmadın. Ben 15-16’lı yaşlarda Aksu Öğretmen Lisesi’nde başlayan 3 Hilal sevdam, Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in çizdiği yolda ilerlemiş ve şu anda da Bilge Liderim Devlet Bahçeli’nin emrindeyim” diye konuştu.

Yapılan açıklamalarla ayyuka çıktı

AK Parti’nin geride kalan bu açılım sürecinde, yani AK Parti’nin geçmişteki siyaset zemini üzerinden MHP’yi eleştirmeye kalkıyorsun. An itibariyle önüne bakmanı, kendi parti yöneticilerinin HDP ile ilgili açıklamalarına çok iyi bakmanı, sorgulamanı ve samimi bir şekilde düşünmeni öneriyorum. Artık bilesin ki gizliden götürülen ittifaklar, HDP’lilerin yaptığı açıklamalarla ayyuka çıktı. Daha da bilgin yoksa Genel Başkan Yardımcın Koray Aydın’ın kendi Genel Başkanı’yla ilgili yaptığı açıklamalara bak.  Yine Genel Başkan Yardımcın Ensarioğlu’nun bebek katili ile ilgili söyledikleri ortada.  HDP Milletvekili Pelvin Buldan’ın İYİ Parti’ye söyledikleri ortada. Bunları daha da çoğaltabiliriz. Bundan dolayıdır ki Andımız ile ilgili attığın adımı samimi bulmadığımı ifade ederim.

Tüm mevzu bundan ibaret

Andımızın bir Türklük yemini olduğunu dile getiren MHP’li Kara, “Benim rahatsız olduğumu ifade edenler, çok iyi bilirler ki, biz o yemini 6 yaşında öğrendik. Bir Türk çocuğu olarak daima gurur duyduk.  Her daim yanında durduk. Gelelim parti binasına asılan Andımız afişine. İYİ Parti’nin İlçe Başkanı yoldan geçerken, beni durdurup ilçe binasındaki asılı andımızı gösterdi. Bende çok güzel olduğunu ifade ettim. Sadece Genel Başkanlarının, Demirtaş’ı kahvaltı programına davet edip etmediğini sordum. Bu konuyla ilgili bir cevap alamadım. Cevap alamayınca o zaman, bunun samimiyetsiz bir davranış olduğunu belirttim. Tüm mevzu bundan ibarettir” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Son Güncelleme: 12.04.2021 12:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Haber 2021-04-12 12:58:57

Hak ettiği cevabı vermiş, ağızlarını açamazlar bundan sonra diyeceğim ama hiç sanmıyorum