MHP’li Başkandan Kara Başkan’a övgüler

MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy, Aksu Belediye Başkan adaylığı için İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Kemal Kara’ya övgüler yağdırdı. Aksoy, Kemal beyin soyadının Kara olduğu gibi gözü kara olmuştur ama yüreği yufka, gönlü geniştir” dedi.

22 Kasım 2018 Perşembe 12:50
MHP’li Başkandan Kara Başkan’a övgüler

MHP İlçe Başkanı Mustafa Aksoy, Aksu İlçe Teşkilatında partililerle bir araya geldi. Yerel seçimlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Aksoy, Aksu Belediye Başkan adaylığı için İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Kemal Kara’ya övgüler yağdırmayı ihmal etmedi.  Antalya’nın 19 İlçesi’nde toplamda 38 yöneticinin ve bunun dışında 1 İlçe Başkanı istifa ettiğinin altını çizen Aksoy, “Bu kişi de Aksu ilçe başkanımız Kemal Kara’dır. MHP’den Aksu Belediye Başkan Aday adayımızdır.

Kemal Kara’nın 2014 yılından bu yana Aksu da MHP İlçe Başkanlığı görevini yürüttüğünün altını çizen Aksoy, ”Göreve atandığı günden bugüne 2 kongre yaşamış. 4 yılı aşkın bir süre görev yapmıştır. Biz MHP Antalya İl Başkanlığı olarak bu görev süresi içerisinde kendisine Allah razı olsun diyorum. MHP kademelerinde görev yapmış bütün yönetici arkadaşlara aynı temenni de bulunuyorum. Kemal bey de soyadının Kara olduğu gibi gözü kara olmuştur ama yüreği yufka, gönlü geniştir. Kemal Kara, görevi boyunca birçok seçim atlatmış arkadaşımızdır. Seçim anlamında tecrübeli bir isimdir. Kendisine teşekkür ediyoruz” dedi.

MHP’de aday olmak, her ülkücünün en doğal hakkı olduğunu savunan İl Başkanı Mustafa Aksoy, “İlçe Başkanımız Kemal Kara’da bu tecrübelerini kendi ilçesinde, kendi memleketinde, Aksulu hemşerilerine siyasi partide ilçe başkanlığı dışında Aksu’nun bütününe, geleceğine hizmet etmek adına arkadaşlarıyla istişarelerde bulunarak istifasını vermiştir. O sebeple partimizin aday adayıdır. Bugün itibariyle baktığımız zaman bana ulaşan bilgilere göre de başvurusunu yapmış tek aday adayıdır. Süreç daha devam ediyor aday olacaklar mutlaka vardır kapımız herkese açıktır” şeklinde konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.