MHP’li Ateş’in Bahçeli ziyareti

MHP Aksu Belediye Başkan Aday Adayı Ramazan Ateş , beraberindeki 3 Aksu Belediye Meclis Üyesi ile Ankara’da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti

06 Ağustos 2013 Salı 16:43
MHP’li Ateş’in Bahçeli ziyareti
Ziyaret sırasında Bahçeli’ye ilçenin sorunlarını, sıkıntılarını ve beklentilerini ifade ettiklerini belirten MHP Aksu Belediye Başkan Aday Adayı Ramazan Ateş, “Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’yi ziyaret ederek hem kendimizi tanıttık, hem de ilçemizin sorun ve sıkıntılarını aktardık” dedi.
Yaklaşan yerel seçimlerle ilgili de Aksu halkının beklentilerini Bahçeli’ye ilettiklerini dile getiren Ateş, “Sayın genel başkanımız da bizlere aday adaylığı ve adaylık konusunda hassas davranıldığını söyledi. Bunun yanı sıra Aksu’da seçimi kazandıktan sonra partisinden istifa etmeyecek, bilgili, becerikli ve halkın takdir edeceği bir aday olacağını ifade etti ve bu seçimin diğer seçimlere göre öneminin büyük olduğunu söyledi” diye konuştu. Ateş, Ankara’da MHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyesi Kemal Çelik’le de bir araya geldiklerini kaydetti.


Sercan AYTIŞ

Son Güncelleme: 07.08.2013 14:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.