MHP'li Aksoy'dan Korkuteli ziyareti

MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy, Korkuteli'ni ziyaret etti.

08 Aralık 2016 Perşembe 17:44
MHP'li Aksoy'dan Korkuteli ziyareti
MHP İl Başkanı Mustafa Yılmaz, Korkuteli ilçe başkanlığını ziyaret ederek, İlçe Başkanı Osman Yılmaz ve yönetimiyle görüştü. Burada basın toplantısı düzenleyen Mustafa Aksoy, "Bu rutin ve doğal bir toplantıdır. Birilerine gözdağı vermek gibi bir davranış içerisinde değiliz. Kaldı ki Belediye Başkanı Hasan Gökce ve meclis üyeleri Korkuteli'de partimizi temsil etmektedir. Hasan Gökce kendisi de geçen haftalarda genel başkanımız tarafından düzenlenen belediye başkanları toplantısına katılmıştır. O bizim belediye başkanımızdır. Hizmetleri için kendisine teşekkür ediyoruz" dedi.

Hasan Gökce ile problemleri olmadığını vurgulayan Aksoy, "Bize göre ast olan da üst olan da teşkilattır. Ama kendisinin varsa cevap verebilir. Kendisi demokratik hakkını kullandığını ifade ederek parti içindeki muhalif harekete imza atmıştır. Ancak yıllardır Korkuteli'de MHP'yi temsil etmektedir. İlçe başkanı ve yönetiminin atanmış olması kadar daha doğal bir olay da yoktur. Bunu abartmaya gerek yok. Atanmalar teşkilatlarda doğaldır, olağandır. Elmalı, Kaş, Alanya gibi daha birçok ilçe teşkilatlarını ziyaret ediyoruz. Aynı zamanda esnaf ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Bunu gözdağı gibi algılamaya gerek yok" diye konuştu. 

Son Güncelleme: 08.12.2016 17:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.