MHP’den destek çağrısı

MHP İlçe Başkanı Ahmet Bulut, Aksu halkından, İstanbul’daki yakınlarına İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’ı anlatmalarını ve destek istemelerini beklediklerini söyledi

20 Mayıs 2019 Pazartesi 11:04
MHP’den destek çağrısı

MHP İlçe Başkanı Ahmet Bulut, YSK tarafından iptal edilen ve 23 Haziran’da yenilenecek olan İstanbul seçimlerinde, Cumhur İttifakı’nın adayı olan Binali Yıldırım’a desteklerinin süreceğini belirtti. Bulut, Aksu halkından, İstanbullu yakınlarını arayarak Binali Yıldırım’ın ülke için faydalı olacağını anlatmalarını beklediklerini belirtti.

KARARIN ARKASINDAYIZ

MHP İlçe Teşkilatı olarak YSK kararının arkasında olduklarını belirten İlçe Başkanı Ahmet Bulut, “İlk sayılan oyla itiraz sonrası sayılan oy arasında ciddi bir fark var. Aynı zamanda kamu görevlisi olmayan insanların sandık başında görevli olmadığı görüldü. O nedenle, seçim şaibelidir. Bu iptal gerçekleşmeseydi, ülkemizin ilerleyen yıllarda önüne çıkabilecek bir demokrasi ayıbı olabilirdi” dedi.

DESTEK ÇAĞRISI YAPIN

Aksu halkından Binali Yıldırım’a destek olmasını isteyen Bulut, sözlerini şöyle sürdürdü: “İstanbul’da yaşayan bir tanıdığı olan Aksulu kardeşlerimizden ricam, tanıdığı herkesi arayıp Binali Yıldırım’ın doğru insan olduğunu, ülkemiz için faydalı alışmalar yapacağını anlatmaları ve bu şekilde destek olma çağrısı yapmalarıdır. Aksulu hemşehrilerimden en büyük dileğim budur”.

İSTANBULLULAR İÇİN ÇALIŞMALIYIZ

Türkiye’nin tüm illerindeki gelişmelerin kendilerini ilgilendirdiğini belirten Bulut, “Bizim ‘İstanbul bizi ilgilendirmez’ demek şansımız yok. Çünkü, İstanbul veya bir başka şehir kan ağlarken Antalya huzurlu olamaz. Orada yaşanacak bir sıkıntı hepimizi etkiler. O nedenle bu süreçte elimizden gelen desteği verip, İstanbul’daki kardeşlerimizin huzuru için çalışmalıyız” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
Ahmet Bulut Mhp
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.