MHP 2019’a kilitlendi

Yeniden göreve seçilen İlçe Başkanı Kemal Kara’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Genel Başkan Yardımcısı Yurdakul, “İl kongremizden sonra, 2019’da yerel, genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerini almak içini çalışacağız” dedi

15 Mayıs 2017 Pazartesi 11:17
MHP 2019’a kilitlendi
Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Selim Yurdakul, tekrar göreve seçilen Aksu İlçe Başkanı Kemal Kara ve yönetimini ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ demennisinde bulundu. İlçe kongrelerinin tamamlandığı Antalya’da iki gününü tamamen ilçe teşkilatlarını ziyarete ayıran YUrdakul ve İl Başkanı Mustafa Aksoy, bundan sonra izleyecekleri yol haritası hakkında da bilgiler verdi. Yurdakul’un ziyaretine Kadın Kolları İl Başkanı Yıldız Aslıhan Dinçer ve il yöneticileri de katıldı.

41 İLDE EŞ ZAMANLI KONGRE
Ziyarette konuşan İl Başkanı Mustafa Aksoy, 21 Mayıs’ta yapılacak İl Kongresi’nde başkanlığı tekrar aday olduğunu belirterek, “21 Mayıs’ta 41 ilde eş zamanlı olarak kongrelerimizi yapacağız. Bunun için ilçe teşkilatlarında dua ve destek istiyoruz” dedi.



HEDEF; HER KULVARDA İKTİDAR
Yeniden seçilen Aksu İlçe Başkanı Kemal Kara ve yönetimini tebrik ederek söze başlayan MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Selim Yurdakul da, zorlu dönemde davalarına sahip çıkan tüm MHP’lilere teşekkür etti. 21 Mayıs’ta yapılacak il kongrelerinin ardından 2019 yılında yapılacak seçimlere hazırlanacaklarını belirten Yurdakul, “Antalya’da daha önceki çalışmalara ek olarak, bilimsel analizlere göre hareket edeceğiz. 2019 seçimlerinde tüm belediyeleri almak, TBMM’de en çok milletvekiline sahip parti olmak ve MHP’li bir Cumhurbaşkanı’nı seçmek istiyoruz. Çünkü referandumdan sonra CHP’nin ülkeyi yönetme şansı kalmadı. Ülkenin içinde bulunduğu durum nedeni ile AK Parti sürekli kan kaybediyor. Ve MHP olarak biz tarihte ilk kez tek başına ülkeyi yönetmeye bu kadar yakınız. İki gündür Antalya’daki tüm ilçeleri gezdik. Yeni teşkilat mensuplarımız çok heyecanlı ve istekliler. 3T olarak bilinen tarım, turizm ve ticaret çok kötü durumda. Bunları düzeltmek için gerekli çalışmalarımızı yaptık. Türkiye’nin kurtuluş formülü MHP’de” dedi.

Son Güncelleme: 15.05.2017 11:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.