MHP Serik Seçim İletişim Merkezi açıldı

MHP'nin Serik Seçmen İletişim Merkezi, mehter takımı ve yoğun partili desteğiyle açıldı.

09 Mayıs 2015 Cumartesi 20:23
MHP Serik Seçim İletişim Merkezi açıldı

MHP'nin Seçmen İletişim Merkezi'nin açılışına İl Başkanı Ali Adnan Kaya, İlçe Başkanı Hüseyin Yılmaz, milletvekili adayları ve çok sayıda partili katıldı. Mehter takımının konseriyle başlayan açılışta konuşan İl Başkanı Ali Adnan Kaya, Serik'in Türk milliyetçiliği ve MHP'nin kalesi olduğunu söyledi. İktidarın uyguladığı politikalarla ekonomide çöküş, dış politikada felaketi getirdiğini vurgulayan Ali Adnan Kaya, "Bugün çözüm süreci diye getirdikleri durum ortada. Türkiye bölünmeye doğru gidiyor. Kendi ikballeri için Türkiye'yi parçalıyorlar" dedi.


MHP Antalya milletvekili ve adayı Mehmet Günal, partisinin 'Bizimle Yürü Türkiye' sloganını işaret ederek, "Bugün burada gördüğüm kadarıyla Serik zaten yürümeye başlamış. Serikliler ülkenin içindeki tehlikeli durumu çoktan fark etmiş" diye konuştu. Atatürk'ün Aspendos kalesine yaptığı ziyaret sırasında Belkıs'ta gördüğü bir kıl çadır nedeniyle 'Eğer Yörük çadırı görürseniz ve o çadırda bir duman tütüyorsa, şunu çok iyi biliniz ki bu dünyada hiçbir güç ve kuvvet asla bizi yenemez' dediğini hatırlatan Günal, ülkenin durumunun ise AKP iktidarının politikalarıyla içler acısı hale döndüğünü anlattı.


Konuşmaların ardından dualar eşliğinde MHP Serik Seçmen İletişim Merkezi'nin açılış kurdelesi kesildi.
 

Son Güncelleme: 09.05.2015 20:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.