MHP'li Başkan Muratpaşa'da

 MHP Antalya 1'inci sıra milletvekili adayı Abdurrahman Başkan, seçim çalışmaları kapsamında Muratpaşa ilçesinde çeşitli dernek, meslek odası ve STK'ları ziyaret etti.

09 Haziran 2018 Cumartesi 16:07
MHP'li Başkan Muratpaşa'da

MHP Antalya milletvekili adayları Abdurrahman Başkan, Mustafa Hakan Topçu, Kadın Kolları Başkanı Yıldız Aslıhan Dinçer, MHP Muratpaşa İlçe Başkanı Talu Bilgili ve bir grup partili Muratpaşa'da esnafı ziyaret etti, vatandaşlarla sohbet edip 24 Haziran'daki seçimlerde destek istedi. Antalya Eczacı Odası Başkanı Mehmet Ertekin'i de ziyaret eden MHP heyeti, eczacıların taleplerini dinledi.


Antalya Erzincanlılar Yardımlaşma Derneği'ni de ziyaret eden Abdurrahman Başkan ve beraberindekiler daha sonra Antalya Genç İşadamları Derneği (ANTGİAD) yönetim kurulu Başkanı Mustafa Cengiz ve Antalya İş Kadınları Derneği (ATİKAD) Başkanı Dr. Aynur Doğan'ı ziyaret ederek destek istedi.

24 Haziran seçimlerde Antalya'dan en fazla milletvekilinin MHP listesinden seçileceğine inandığını belirten Abdurrahman Başkan, "MHP iş insanlarının, esnafın sesi olacaktır" dedi.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.